Dop & helg 💚

AllmÀnt, Vardag, Milo, Nalle

Godmorgon Lördag!


Mina killar sover gott hÀr i sÀngen bredvid mig men min klocka ringde redan vid 5.30 och dÄ Äkte jag direkt till stallet för att morgonfodra och slÀppa ut hÀstarna dÄ mina förÀldrar inte hade möjlighet just idag, de tar ju varje morgon annars. Tror jag var hemma efter 6 igen och hade tÀnkt somna om, men det gick inte. SÄ i stÀllet ligger jag hÀr & kikar pÄ mobilen innan lillkillen vaknar. Han fick sova i vÄr sÀng inatt, sÄ gosigt!


IgÄr fredag sÄ hade vi en bra dag! Jag och Milo var hemma hela dagen fram tills att Dennis kom hem frÄn jobbet. DÄ gjorde vi oss nÀmligen i ordning och Äkte ivÀg pÄ dop för Milos kusin. SÄ trevligt! Spenderade fredagskvÀllen dÀr med mat & fika efterÄt.


Idag dÀremot Àr det lördag och jag tror inte vi har nÄgot speciellt planerat. Vi har massor att fixa med i huset, sÄ fÄr se vad vi vÀljer att göra idag beroende pÄ vÀdret. Dennis hÄller pÄ att grÀva ner rör runt huset för att fÄ bort vattnet som samlas vid mycket regn, sÄ gissar pÄ att det ska fortsÀttas med det idag!


Har ni nĂ„gra planer inför helgen?💚

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229