Dessa tänder!

Allmänt, Vardag, Ätbart, Milo

Tisdag idag och även denna dag går mot sitt slut. Har varit en härlig tisdag med sol och värme, fram tills i kväll då det slog över till regn. Milo har sovit hela nätter nu två dagar i rad, alltså från ca 22-07 i sin egna säng vilket är rekord! Dock brukar han lägga sig vid 20 men han har totalvägrat att bli nattad. Men vanligtvis brukar han vakna vid 01-02, men skönt att det börjar gå åt rätt håll!

Så jag hämtade han i sin spjälsäng vid 7 imorse och sedan slumrade vi om lite i vår säng innan vi gick upp för att äta frukost. Sedan var det full rulle fram tills dagens första sovstund. Tog som vanligt en promenad med vagnen så att han skulle somna + att Melvin ska få promenera varje dag.

När han vaknade åt vi lunch innan vi åkte till mina föräldrar. Tog in hästarna så att de fick äta lunch och när mamma kom hem tog vi en kopp kaffe. Senare på kvällen åkte vi dock iväg på kalas. Mycket trevligt och så god mat!

Dock har Milo varit extra gnällig de senaste dagarna och när vi borstade tänderna på honom i kväll såg vi att det spricker igenom 2 tänder i överkäken. Lilla älskling❤️

Åt förresten den godaste lunchen, nämligen tonfisksallad med ägg, MUMS!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229