De senaste dagarna

Allmänt, Vardag, Zilverster, Carras Pride

Har haft fullt upp hela helgen och även dagen igår försvann i ett nafs. Brukar försöka kika in här när lillen sover, men de senaste dagarna har jag passat på att göra annat. Men nu sover han gott i vagnen här i stallet, så jag tänkte uppdatera om dagarna som har gått.

Lördag: Började dagen med att åka till Aneby för att kika på ponnytävlingar. Min förra ponny Pride var där med sin nuvarande ryttare, så de ville vi ju kika på och prata med. Så trevligt! Sedan blev det en sväng till Eksjö med mamma innan hovslagaren kom för att sko Zille. På kvällen var det kalas för en av Milos kusiner.

Lördag: Vi var på konfirmation största delen av dagen för Dennis kusin. Mycket trevligt! Kom hem ganska sent så då var det bara att laga middag, natta bebis och äta kvällsmat i soffan.

Måndag: Vardag igen och medan Milo sov i vagnen efter morgonpromenaden passade jag på att baka bröd. Så gott! Efter lunch blev det stallet och när mamma kom hem från jobbet red jag Zille i paddocken. Red först över bommar men sedan satte vi upp ett litet hinder för att hoppa lite. Så roligt att hoppa och rida för att det är kul. Zille uppskattade det också!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229