Dagens resultat

Allmänt, Zilverster, Hoppning, Tävling

17.40 och vi är nu på väg hemåt igen. Tänkte berätta lite snabbt om dagens resultat innan vi är hemma och ska lasta ur Zille.

110cm bed. A0/A0: 4 fel. Hur fin runda som helst! Är riktigt nöjd över den då i princip allt stämde. På sista linjen kom han lite kort in vilket gjorde att han fick hoppa av lite större på grundomgångens sista oxer. Räckte inte riktigt över bakbommen så den föll. Vi har inte startat 110cm på ett tag så det var kul att det inte kändes svårt alls!

115 bed. A0/A0: 0+ute. Kanske inte världens bästa resultat men jag är NÖJD. Det var ju trots allt debut. Har aldrig gått in i en 115 hoppning innan så att komma till omhoppning var kul. Sista hindret i omhoppningen var en kombination. Kom fel första gången vilket gjorde att vi tog sönder det ena hinderstödet (haha) och Zille stod med frambenen mellan bommarna... Efter det tror jag att jag fegade lite i anridningen. Det i kombination med att Zille blev trött gjorde att det blev två stopp efter det. Men jag är som sagt nöjd! Blir nog att hoppa bara 1 klass på kommande tävling för att behålla orken på denna höjd.

Gillar

Kommentarer

NellieF
NellieF,
Grattis & bra jobbat 😄nouw.com/nellief
elincarlssonse
elincarlssonse,
Tack så mycket! Jag är nöjd 😄👍🏻nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229