Dagens resultat

Allmänt, Hoppning, Zilverster, Tävling

Nu har jag precis kommit ur duschen och sitter i soffan. Tänkte uppdatera er om dagens resultat innan jag ska ut till köket för att göra matlådor tills i morgon.

100cm bed. A0/A0: 0+0 fel! En felfri grundomgång och en felfri omhoppning. Kul att sätta en felfri runda! Hade jag ridit en sekund fortare hade jag kommit in på placering, Nu hamnade vi tyvärr utanför på grund av för långsam tid. Men jag är ändå nöjd! Denna runda blev inte lika bra ridmässigt. Tar ofta en start för mig att ställa om mig från utomhus till inomhus och tvärtom. Lade honom nära på några hinder men han ställde snällt upp. Tanken var att ta en snävare sväng men det blev inte riktigt så... Vi behöver träna mer omhoppning! Men det kommer, det är jag övertygad om.

110cm bed. A0/A0: 5 fel! Till 110cm hittade jag ridningen som jag behöver inomhus. En bättre galopp och riktigt fina språng! Vid hinder nummer 5 (en bred oxer) kollade han till på funktionärerna som stod bredvid och tappade bort fokus från hindret. Jag var sen med att upptäcka det så det blev ett stopp. Testade igen och då flög han över. Hoppade sedan 6, 7 och 8a utan större problem. Hade jag varit på honom lite mer inför 5an hade det säkert blivit en felfri ritt. Annars väldigt fin här. Är mer nöjd över rundan i 110cm även om resultatet inte visar samma. Väldigt lättad över att kombinationerna flöt på i båda klasserna idag.

Zille har alltså hoppat väldigt fint idag och inte varit i en enda bom. Han har varit en stjärna idag och belönades med godis och massor av klappar. Dock lite besviken på mig själv att jag inte genomförde planen i omhoppningen. Det misstaget kostade oss en placering idag! Nu blir det två lugna dagar innan nästa tävling. På lördag åker vi till Tollstad för att hoppa samma klasser. Behöver rutin. Hoppas främst på att vi kommer till omhoppning så att vi får träna vidare på detta!

Gillar

Kommentarer

AdinaNordin
AdinaNordin,
ha en fin kvällnouw.com/adinanordin
elincarlssonse
elincarlssonse,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229