Dagens planer

Allmänt, Vardag, Livet på landet

Tisdag idag och jag sov en hel natt utan att vakna alls, så himla skönt! Så i natt blev det 8 timmar sömn non stop, lyxigt som gravid. Nu känner jag mig redo inför den här tisdagen!

Dagens planer är att Melvin ska till frisören vid 10.30. Vi brukar lämna honom hos en hundfrisör i Tranås och efter en timme hämtar vi honom och då ser han ut som en helt ny hund. Lovar att jag publicerar före och efterbilder här inne senare idag. Under den tiden Melvin är hos frisören ska jag och mamma åka hem till min mormor och morfar för en kaffe. Det blir mysigt!

Senare tänkte jag rida ut Zille en lugn tur. Hade tänkt göra det igår men tiden rann iväg. Inte för att han egentligen behöver mina små lugna rundor som det blir nu för tiden, men tänker att det kan vara kul för honom att få rensa huvudet i skogen lite. Det är ju därför jag rider fortfarande, just för att det är så mysigt att bara få komma upp på hästryggen.

Detta är väl egentligen det enda jag har planerat idag. Det blåser extremt mycket ute, är 14 grader och molnigt. Men jag som gravid tycker verkligen det här vädret är skönt just nu. I det här vädret är det perfekt temperatur inne i vårt hus också, annars blir det så extremt varmt, Så nu njuter jag bara!

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs
Viktor Högnäs,
Ha en underbar dag 😊 www.nouw.com/viktorhognas
elincarlssonse
elincarlssonse,
Detsamma till dig! 😊nouw.com/elincarlssonse
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Låter toppen med en ridtur, ha en underbar dag fina du! <3nouw.com/emmaengstrom
elincarlssonse
elincarlssonse,
Detsamma till dig! <3nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229