Borgholm & strandhäng

Allmänt, Ätbart, Resor, Drickbart

Tog en rejäl sovmorgon i morse och jag blev väckt (!!) vid 9.30 av att mamma ringde, haha. Jag som är så morgonpigg annars! Men skönt var det.

När vi hade ätit frukost begav vi oss till stranden. Vi var inte ensamma idag minsann! Dessutom fick vi en ordentlig bränna båda två. Tror vi har hunnit med totalt 4-5 dopp i havet idag. Så himla skönt!

Vid lunchdags gick vi upp till husvagnen och bytte om innan vi styrde bilen mot Borgholm. Testade Drive In på Sibylla innan vi fortsatte mot centrum. Gick en sväng på stan, eller ja, vi lunkade fram. Höggravid i denna värme ni vet 😉 Gick i butiker, åt glass och sedan var det dags för strandhäng igen.

Nu sitter jag i förtältet och väntar på att middagen ska bli klar. Men så länge njuter jag av lite godis och Loka. Inte fel alls!

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
läser ju dina inlägg dagligen o er semester på öland verkar vara så mkt bättre än vår. tyckte husvagnslivet var fruktansvärt jobbigt som gravid o då är du längre gången än mig o verkar njuta av varje sekund 😀nouw.com/angelicacarlsson
elincarlssonse
elincarlssonse,
Haha men åh! Så tråkigt att det inte blev så lyckat för er. Trodde faktiskt att det skulle vara jobbigt men jag njuter av varje sekund här nere. Kanske är för att jag vet att detta är sista semestern utan barn 😉 Men sedan älskar jag ju campinglivet & havet. Bästa varje sommar!! ❤️🙌🏻nouw.com/elincarlssonse
mattssonlundqvist
mattssonlundqvist,
Vilken fin bikini 😍 Vart är den ifrån? 😄nouw.com/mattssonlundqvist
elincarlssonse
elincarlssonse,
Den är från Ullared! 😊😍nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229