Bästa motivationen

Allmänt

Landat i sängen nu efter en bra måndag. Gick upp tidigt ihop med Dennis i morse, har fixat i huset, fixat i stallet, ridit, pluggat, vloggat hela dagen, redigerat och nu i kväll blev det en liten roadtrip till Tranås. Dennis skulle nämligen dit för att köpa några glas. Eftersom han ändå åker förbi mig så hängde jag med som sällskap. Blev även ett stopp på Circle K. Drack en Freeno och hade det mysigt i bilen. Sedan släppte han av mig här hemma igen.

I natt sover jag nämligen hemma, vilket betyder att jag sover ensam i natt. Brukar bli 2 dagar i veckan som jag gör det. Speciellt när skola och träningar drar igång! Längtar faktiskt till vardagen nu. Komma in i rutiner och utvecklas. Ska bli gött att börja skolan på onsdag för jag vet att det kommer gå SÅHÄR fort tills det är dags för studenten. Alltså bästa motivationen just nu!!

Nu ska jag redigera en liten stund innan jag släcker ned och somnar. GODNATT! ❤

Försökte få till en liten mysig bild här i sängen men det resulterade i en ful bild där min armmuskel ser enorm ut. Haha, alla dessa vinklar!!!

Gillar

Kommentarer

hrasmusson
hrasmusson,
Jag har precis startat en "Veckans blogg" tävling. Kika gärna in och var med! Du hittar inlägget här: http://nouw.com/hrasmusson/veckans-blogg-28421701. Kram på dig!
nouw.com/hrasmusson
elincarlssonse
elincarlssonse,
Ska kika in 😊😊nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229