Bästa kvällen igår

Allmänt, Vardag

Oj, vilken bra alla hjärtans dag jag hade igår! Dagen på jobbet rullade på bra och när jag kom hem stod det en stor (och superfin!) blombukett på bordet och en ask med gelehjärtan. Kanske ska tillägga att jag älskar just sådana godisar. Blev överlycklig, självklart fick han lite smått och gott han också!

Vi kollade på bio igår också, nämligen Fifty Shades Freed. Det är den bästa filmen jag någonsin sett. Jag och Dennis åt inte ens upp våra popcorn för att vi var så inne i filmen. Själv älskar jag ju böckerna och de tidigare filmerna, men den här filmen var den absolut bästa. Rekommenderas verkligen!

När filmen var slut åkte vi till Max för att käka lite mat innan vi åkte hem. Kom hem lite senare än vanligt och då hoppade jag bara in i duschen innan vi kröp ner i sängen. En väldigt lyckad dag med min älskade!

Men idag är det torsdag och vi kör igång med jobb fram till 15.30. Då ska jag hämta ut ett paket och sedan bege mig hem till mamma och pappa. I kväll är det träning för Zara som står på schemat. Det blir roligt!

De fina blommorna jag fick igår ❤️

Gillar

Kommentarer

marionpalojarvi
marionpalojarvi,
elincarlssonse
elincarlssonse,
En riktigt mysig kväll!nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229