Årets första julmarknad

Allmänt, Milo, Huset

Den här lördagen började med frukost i soffan innan vi gjorde oss i ordning inför dagen. Vi åkte först till Byggmax för att handla lite nödvändigt till dörren som vi köpte igår. Sedan åkte vi vidare till en julmarknad som vi aldrig har besökt tidigare. Mysigt men inte så stort! Vi handlade brända mandlar, en muslinfilt till lillasyster som Dennis syster tillverkar & sedan en god glögg.

Där efter åkte vi vidare hem till Dennis föräldrar för att hämta lite grejer vi har köpt på facebookloppis. Bland annat en köksassistent och ett par vinterskor till Milo. Väl där fick Milo leka loss med farmor och alla deras leksaksbilar. Vi köpte även hem kebab som vi åt. Gott!

Sedan åkte vi hem och då började Dennis montera dörr + dörrkarm. Blev jättebra! Känns så skönt med en dörr in till tvättstugan nu. Kollade på bilder hur det såg ut innan vi påbörjade det projektet, snacka om skillnad!

Nattade sedan Milo och efter det blev det lördagsmys i soffan efter en bra dag. Nu ska vi också sova. Imorgon hade jag tänkt baka lussekatter, så gott 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229