Åka traktor

Allmänt, Milo

Vilken bra söndag det blev ändå! Det är supervärme här just nu och jag är faktiskt lite besviken, nu vill jag ha höst! Så sugen på att få klä på sig och tända ljus inomhus. I stället för 30 graders värme som idag och även imorgon!


Började dagen med frukost innan vi åkte till sunhult. Longerade Zille innan de fick gå in i stallet för att äta lunch och svalka sig. Fikade lite med mamma och pappa. Även Dennis kom dit då han hade kört lite skräp.


Sedan köpte vi med oss en kebabsallad hem som vi åt ute i skuggan. Så trevligt! Efter det började jag baka ännu mer till Milos kalas och passade även på att fixa matlådor. Dennis tvättade bilen och sedan städade vi ovanvåningen. Dammade, bäddade, dammsög och skurade. Alltid lika skönt efteråt!


Annars så går vi in i vecka 16 i graviditeten idag. Veckorna rullar på nu! Men jag längtar tills man kan få känna bebis och de där sparkarna. Något annat jag räknar ned till är RUL då vi förhoppningsvis får reda på om det är en lillebror eller lillasyster ❤️


Milos höjdpunkt den här söndagen var helt klart att åka traktor med pappa. Han avskyr att ha hörselskydd på sig annars men när han åker traktor funkar det bra 😆🚜

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229