9/6

Allmänt, Ätbart, Zilverster, Milo

Söndag idag och vi började den här dagen strax innan 7 när Milo vaknade. Efter frukost snickrade Dennis lite i hallen innan vi begav oss ut på en promenad i regnet då det var dags för Milos första sovstund. Blev en mysig tur trots väldigt växlande väder! Ena stunden ösregn och andra stunden sol & värme.

Vid lunch åkte vi till mina föräldrar och tog sedan en promenad till Sunhults Gästgiveri. De ville bjuda på mat idag & det var så gott! Jag åt en fläskfiléplanka. Mums! Sedan promenad tillbaka och då var det dags att rida Zille. Han kändes lösgjord och energisk idag. Känns som att han har mer energi när de är ute om nätterna, brukar vara tvärtom annars.

Sedan åkte vi hem, fixade hemma, Milo åt middag & fick ta en dusch för han hade creme fraiche i hela håret, haha. När Milo var nattad var det dags för Youtubemys i soffan. Skönt avslut på veckan!

Nu ska vi sova och ladda upp inför imorgon, måndag. Dennis ska börja sitt nya jobb & jag och Milo ska åka till Jönköping med mamma. Bra måndag på gång alltså!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229