3 dagar kvar!

Allmänt, Vardag, Melvin

Godmorgon!

Hade en väldigt blandad dag igår och det blandat med gravidhormoner var inte enkelt.

Men idag är det en ny dag och fredag på det. Dennis åkte till jobbet vid 5 och jag somnade om i några timmar till. Sedan vaknade jag av att jag var hungrig, haha. Så då gick vi upp, släppte ut Melvin, släppte ut katterna och satte igång en tvättmaskin innan det blev frukost framför Youtube. Tänkte gå ut till Kerstin snart också för att ge henne en morot.

Eftersom det är fredag idag är det bara 3 dagar kvar till flytt. Det gör mig ändå lite hoppfull att mini kan stanna åtminstone 3 dagar till? Eller vad tror ni? Har en del planerat i helgen med tanke på att jag fyller 20 på söndag också.

Med tanke på att flytten sker nu på måndag (förhoppningsvis) så har vi en del att göra tills dess. Dennis rev nästan hela kaninburen + hagen igår så nu är det gjort. Jag började städa lite igårkväll då det är kaos när man flyttar. Men tänkte fortsätta lite med det jag orkar. Dennis slutar tidigt idag så gissar på att han kommer fixa med kaninburen och garaget i eftermiddag.

Vad ska ni göra idag? Jag ska fixa hemma och sedan åka till mina föräldrar som jag gör varje dag. Det är mycket att fixa med flytten så våra dagar ser ut så här just nu 😆

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229