3 år sedan

Allmänt

När man är tillsammans med någon lägger man verkligen märke till hur fort tiden går. Idag är det till exempel exakt 3 år sedan jag och Dennis träffades för första gången. Tänk, vad små vi var. Jag var 15 och han var 18. Så kul att se tillbaka!

Men om vi ska prata lite mer om min dag så har den varit rätt så bra faktiskt. Det gick smidigt i skolan, fick mycket gjort. Alltid lika skönt att kunna bocka av To Do's på sin lista. Slutade redan vid 13.30 och då åkte jag direkt hem. Fodrade hästarna och fixade så mycket jag hann i stallet innan mamma kom hem. Då åt jag mat och sedan hoppade jag i ridkläderna. Eller ja... Just nu rider jag i onepiece här hemma. SÅ SKÖNT att rida i när man rider ute i skogen i mörkret. Det är ingen som ser mig ändå 😉

Blev klar i stallet redan vid 17 och efter det började jag plugga. Det är det jag har spenderat min tid på i kväll. Slutspurten innan jullovet tar verkligen på en. Men jag kämpar på !

Nu ligger jag i sängen och ska sova. GODNATT! ❤

Alltså 3 år sedan? Kolla mitt ljusa och långa hår. Idag har jag kort och mörkt. Gillar verkligen den här bilden trots att den är suddig. Den är tagen första dagen vi träffades. Så mysigt att se tillbaka på!

Gillar

Kommentarer

Ellen - tävlingsryttare
Ellen - tävlingsryttare,
Här har vi en till som rider i one piece, hehe. Riktigt bekvämt! ellenshorselife.blogg.se
elincarlssonse
elincarlssonse,
Haha jaa, sedan är den ju varm och gosig också 😉nouw.com/elincarlssonse
arvidssontove
arvidssontove,
Super kul att du är med i veckans blogg! Lycka till 😃 nouw.com/arvidssontove
elincarlssonse
elincarlssonse,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229