22:39

Allmänt, Zilverster, Nalle

Ännu en måndag är över och nu är vecka 50 i full gång. Jag hade en lugn morgon, sedan lite stress med bilen utan bensin och sedan en väldigt kort skoldag. Totalt sett var jag i skolan ca 40 minuter. Hade nämligen bara 1 lektion. Så när jag hade slutat åkte jag till mormor och morfar. Där blev det fika. Mums! Efter det mötte jag och mamma pappa på bensinstationen. De tankade min bil (TACK <333) och hällde i något annat som jag inte minns vad det heter.. Hmm, bra koll!

Väl hemma fixade jag stallet direkt och sedan blev det en promenad med hästarna. Jag gick med Zille och mamma gick med Nalle. Vi var klara i stallet redan 16.30 och efter det så har jag i princip pluggat hela kvällen. Fått en hel del skrivet på mitt gymnasiearbete, vilket var skönt!

Nu är det dags för mig att sova. Kommer bli SÅ skönt trots att jag sover ensam i natt. I morgon sover jag ihop med D igen, underbart! Men min måndag har varit bra. Lugn och skön! Förutom all dramatik i morse då, HAHA.

Vad har ni gjort idag? Berätta gärna 😄

GODNATT ❤

En bild vid 20.00 när vi precis hade tagit in hästarna. Mys! Sedan kvällsfodrades de vid 22.

Riktigt månsken idag, lyser upp massor!

Gillar

Kommentarer

Anjelickah
Anjelickah,
Idag har jag och brorsans tjej typ, gått och handlat, bokat läkartid, myst med deras katter och så slocknade jag på deras soffa i typ 4 timmar. Haha ingen intressant dag men ändå. c; Du frågade vad vi andra gjort idag så, tihi! nouw.com/anjelickah
elincarlssonse
elincarlssonse,
Alltid lika kul att höra hur era dagar ser ut! Behövligt med lugna och ointressanta dagar ibland också 😉😉nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229