20 år

Allmänt, Ätbart, Elin

Hej på er!

Jag är lite off nu de här dagarna men det är såååå mycket som händer. Vill bara få ordning på allt nu och påbörja vårt nya liv.

I lördags hade vi kalas för mig på kvällen med god mat och trevligt sällskap. Idag är det min födelsedag och jag fyller hela 20 år idag. Fick mina önskade nutellamackor som frukost på sängen och då fick jag även Framgångsboken av Alexander Pärleros. Sedan fixade vi här hemma, packade ena bilen full med flyttkartonger och frostade ur frysen. Så skönt att ha det klart!

Sedan åkte vi till mina föräldrar. Fick massa fina paket som vi ska öppna upp i det nya huset. Mycket inredning men det är vad jag vill ha som allra mest just nu. Även min älskade Mocca Master fick jag och den är så himla fin! En vit som ska pryda vårt nya kök. Testade den i kväll och den bryggde riktigt gott kaffe dessutom. Ska visa er mina presenter någon dag!

Så idag hade vi kalas med min släkt innan vi åkte hemåt för att packa den andra bilen full och även hästtransporten. Nu är det verkligen tomt här hemma och jag bara längtar efter flytten. Då kommer jag känna mig så mycket mer redo för minis ankomst. Håll tummarna för att han inte vill titta ut redan i natt!

Nu ska vi sova. I morgon ska vi först till banken för att fixa tillträdet innan vi flyttar. Så då blir vi officiellt husägare! Wiho 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229