16/4-18

Allmänt, Vardag, Zilverster, Uteritter, Melvin

Veckans första dag går mot sitt slut och vi har nu krupit ned under täcket. Dags att krama om Dennis för att sedan sova och ladda upp inför morgondagen.
Den här måndagen har verkligen gått fort. Mycket att göra på jobbet så det har varit full rulle hela dagen. Började känna av lite foglossning idag igen... hade det för ett par veckor sedan men det gick över. Det kändes lite tyngre idag på något vis.
Efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa för att rida och fixa i stallet. Blev en uteritt på Zille men mest i skritt och galopp. Tyckte inte det kändes skönt att rida lätt med kroppen idag. Ridpasset idag gick relativt bra. Väldigt fin stundtals medan han i vissa stunder var rädd för saker i skogen. Får räkna med lite sånt nu i kombination av vila och fällning. Men ett helt OK pass!
När vi hade släppt ut hästarna igen fixade jag stallet innan jag åkte hemåt. Väl hemma åt vi kvällsmat i soffan och myste lite. Känt av foglossningen mer under kvällen så jag hoppas att den försvinner i natt. Håll tummarna!
En härlig bild

Gillar

Kommentarer

ayyah
ayyah,
Bra inlägg!
kolla gärna in min blogg där jag har veckans blogg
nouw.com/ayyah
elincarlssonse
elincarlssonse,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229