1 veckas vila 💚

AllmÀnt, Vardag, Zilverster

Den hÀr torsdagen börjades i soffan med en kopp kaffe vid halv 8. Innan jag hann uppdatera er fick jag reda pÄ att Zille sÄg lite lustig ut nÀr han gick ut i hagen. SÄ jag Äkte till stallet och mycket riktigt sÄ var han lite halt. Varm i höger fram och lite halt i traven. Ringde vÄr veterinÀr för att rÄdfrÄga dÄ vi aldrig har haft en hÀst som har varit halt och varm innan. Det bestÀmdes en veckas vila. SÄ i skrivandets stund gÄr de i paddocken. Vill inte slÀppa ut dom i stora hagen sÄ senare idag ska pappa göra deras vanliga hage mindre.

VĂ€ldigt trĂ„kigt, hoppas att han blir bra snabbt och att det bara Ă€r nĂ„got litet, dvs inget allvarligt. Men han verkade nöjd och glad att bli ompysslad idag, finaste Z 💚

SÄ jag stÀllde in kvÀllens hopptrÀning förstÄs och Àven nÀsta tÀvling. Sedan dess har jag fixat i stallet, Zille stod i boxen med sina back on track innan han slÀpptes ut i paddocken och sedan har jag rensat lite. Har ju en hel del saker kvar hos mamma och pappa som antingen ska sÀljas eller slÀngas.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229