1 dag kvar!

Allmänt, Graviditeten

Godmorgon söndag!

Sovit lite sådär i natt faktiskt. Vaknat ofta, drömt oerhört konstiga saker och haft så mycket halsbränna. Men vid 7 ungefär gav jag upp. Då gick jag upp, släppte ut Melvin och nu har jag landat i soffan med datorn i knät. Jag har TVn på i bakgrunden och tända ljus på bordet + en sovande hund på en filt bredvid mig. Vilken mysig morgon ändå!

Dagens planer är förhoppningsvis en tur till Jönköping för lite shopping. När jag fyllde år förra veckan fick jag ett presentkort där och jag vet precis vad jag vill ha, Vi har inte tillräckligt med mattor till huset efter flytten så vi skulle behöva köpa 4 stycken till. Så det vill jag använda presentkortet till. Sedan blir det pengar över efter det så jag funderar på fler lampor eller en bokhylla, hmmm.. Vi får se vad vi får med oss hem helt enkelt. Kanske att shoppingturen kan få igång kroppen så att vi får träffa bebis snart 😉

Idag är det faktiskt bara 1 dag kvar till BF. Helt sjukt! Nu när jag är så här nära är jag ju beredd på att gå över tiden, men det vet man ju aldrig. I morgon är det datumet man har längtat efter sedan i december. När man kollar tillbaka har det gått hur fort som helst. Snart är vår bebis här hos oss på utsidan!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229