1 Ă„rs kontroll & kaos 💉

AllmÀnt, Vardag, Milo

Idag ville Milo gÄ upp redan vid 6, alldeles för tidigt om ni frÄgar hans mamma! Och sedan vi gick upp har den hÀr dagen gÄtt i ett. Vissa dagar som mammaledig har man inget alls att göra medan vissa dagar bara Àr för fullspÀckade.


Idag hade vi 1 Ă„rs kontroll pĂ„ BVC. Eftersom BVC och Öppna Förskolan ligger i samma lokal sĂ„ tĂ€nkte jag att vi kunde vara dĂ€r en stund innan för att leka. Milo Ă€lskar verkligen det och tyckte att det var hur kul som helst att leka omkring dĂ€r inne. Även 1 Ă„rs kontrollen gick bra men den avslutades ju med tvĂ„ sprutor. Han skrek som bara den efterĂ„t men lugnade sig snabbt.


Sedan dÀckade han i bilen pÄ vÀg hem, Ät lite lunch innan vi Äkte igen. DÄ var det dags för babysim! Milo hoppade över sin eftermiddagsvila sÄ han var ganska trött men tyckte ÀndÄ det var kul att bada.


VĂ€l hemma började den hĂ€r kaoskvĂ€llen. Milo vaknade direkt nĂ€r jag stannade bilen hemma och var SÅ ledsen. Helt otröstlig! Efter en stund inser vi att det Ă€r lĂ„ren han har ont i dĂ„ han fick en spruta i varje. SĂ„ fort man nuddade sĂ„ började han gallskrika. Gav honom en alvedon och efter ca 1.5 timme blev han Ă€ntligen sig sjĂ€lv igen. Han har aldrig reagerat pĂ„ vaccin innan men den hĂ€r gĂ„ngen har han fĂ„tt vĂ€ldigt ont i lĂ„ren stackarn. Alvedon och en flaska ersĂ€ttning gjorde att vi överlevde kvĂ€llen Ă„tminstone. Även nattningen gick bra, hoppas att han inte vaknar inatt av att alvedonen har gĂ„tt ur. Lille Ă€lsklingen, inte lĂ€tt med vaccin ❀


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229