svårt att sätta ord på

Finns ingenting jag längtar till så mycket just nu som att få se dem. Att se och hålla i något som på riktigt är en del av mig. Tror inte riktigt man kan sätta ord på det. Finns ingenting som jag ser fram i mot så mycket som det här.

Är jag redo? Det tror jag kanske man aldrig kan bli helt i förväg. För mycket av det handlar ju om vad dem är för individer.

Men något jag däremot är så redo för att ta mig ann det nya livet. Nya livet där jag kommer sätta två andra individer först, i alla lägen.

Det är en grymt häftig tanke. Samtidigt lite läskig. Men det är något jag har längtat efter.

Lika mycket som jag längtar efter mina små prinsessor längtar jag efter en del av mitt gamla jag. Att inte känna mig stor och klumpig och att kunna känna att jag kan jobba med min kropp igen. Längtar efter att orka mer än att gå dem 800m till Hemköp.

Jag är inte den som kommer se tillbaka på min gravdiet som något ljust och positivt direkt. Det jag är bäst på just nu är att ligga i sängen och titta på film. Jag kan i bland vara lite avundsjuk på dem som faktiskt orkar va ute och gå långa promenader, lägga upp mysiga bilder på Instagram och bara ser ut att ha hur mycket energi som helst.

Men trots allt, hur jobbigt det än känns nu så vet jag att i slutändan kommer det vara värt varenda sekund.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer