sovmorgon

Är det något mina småtjejer är bra på så är det att ge sin mamma sovmorgon. Jag klagar verkligen inte utan tvärtom så älskar jag det. Ska vi i väg på förmiddagarna så får jag i bland till och med väcka dem för att hinna i väg i tid.

I dag har vi inte gjort någonting speciellt än och klockan är snart 15.00. Kollat lite OS och sett Sverige ta hem en guld medalj i hästhoppning. Det är fascinerande hur man under OS blir helt fast i idrotter man i normalt inte har några som helst känslor för.

Att ha besök är ofta att ha fullt upp hela tiden utan riktiga avbrott. Det känns kan jag säga. På gott och ont helt klart. Alltid roligt med besök men samtidigt väldigt mentalt påfrestande.

Nu ska vi snart ut på promenad en sväng och gå förbi en affär och titta lite. Det är väl det som är planerna för dagen. Sen får vi se. Jag är rätt slut i skallen så troligtvis blir det en lugnare kväll och en tidig tid i säng.

Sen i morgon söndag blir det att städa och fixa inför den kommande veckan. Vet inte alls vad den kommer att ge. Känns som hela den här veckan har gått ut på att komma tillbaka lite från semestern och det tempot vi hade där uppe i fjällen. Jag är super taggad nu att komma in i vardagen igen. Vist det är alltid trevligt att åka i väg och ha semester men nu längtar jag på riktigt till att få lite rutiner och rulla igång vardagen.

Vet att jag i grunden mår bäst av rutiner och att det är något som kommer underlätta för mig och dem små. Kommer dock bli spännande och se hur rutinerna kommer att se ut. Det kommer helt klart bli lite annorlunda nu med två små.

Nu ska jag försöka få ut vagnen från sovrummet. Det är lite klurigt med det minst sagt. (Måste fälla ihop den för att den är för bredd för dörröppningen)

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar