Lugn helg

Ja det har varit en väldigt lugn helg för min del. Bara kollat en massa vinterstudion samt en massa serier och tagit det lugnt. Är lite så orken ser ut just nu.

I Fredags tog vi bilen upp till stugan för att spendera jul och nyår här. Väldigt mysigt ska det bli. Här är det snö i alla fall och bra mycket mer julkänsla än det va då vi åkte från stan.

I morgon är det dags för en ny vecka. Vet inte riktigt vad den bjuder på det får vi se helt enkelt, kommer nog behövas en del plugg i alla fall. Vilket ändå är helt okej. Siktar på att vara så gott som färdig till jul, dock är den uppgift vi håller på med nu ett grupparbete så får se hur det blir med det. Kan ju i för sig inte göra mer än mina delar. Det är det jag tycker är lite svårt att bli ihop parad med folk i grupparbeten som man inte valt själv. Känns som den största utmaningen att få ihop olika stilar då. Jag menar i en arbetssituation väljer man kanske att arbeta med människor man passar ihop med? Nå väl är väl bara gör det bästa av det.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer