Hej! Jag har blivit sjukt oaktiv!
Gör ett inlägg varje vecka på fredagskvällen vid 20:00.

I alla fall.
Tar ångest inför onsdag och fredag då vi har biologi...

Vi ska dissikera kräftor...
Jag är vegetarian och har skaldjurs förbi!!
När har jag användning för detta?
Jag vill inte bli kräftveterinär!

Jag ska i alla fall inte göra det även om hon säger att jag måste.
Jag ska säga att jag inte få äta skaldjur för min religon och att jag är vegetarian sen ska jag hälsa från mamma och pappa att de aldrig har haft användning för det. Sen får hon säga vad som helst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 18 Readers

Likes

Comments

Till alla er som går i skolan.

Cred på riktigt asså. Att vi kämpar fast vi inte vill. CRED!!

Årkar inte med skolan längre kan inte sova för att jag stressar så mycket!

Vi ska ha redovisning i svenska och engelska. Svenskan är ok med skakar av tanken på engelskan!

Likes

Comments

Mina bäbisar!!
Detta är de finaste människorna som finns även om de är dumma i huvudet så är de bäst. Vad fan skulle jag göra utom er? Pöss löve u!

  • 24 Readers

Likes

Comments

  • 24 Readers

Likes

Comments

I alla spel (såna krogar spel vet fan inte vad de heter) där har alla tjejer bara en väääldigt kort kjol och en bh och ska se sexiga ut medans killarna ska ha mycket muskler ett linne med typ militär mönstrade långa byxor. Det fattar jag inte. Jag fattar inte varför man skulle ge sig ut i strid sådär med bara bh och kjol jag skulle haft något som täcker mig så jag inte syns och om man trillar får man inga skrap sår. Man ser kvinnor som objekt och det tycker jag är helt fel. Vi är människor precis som alla andra. Hur har samhället blivit såhär? Jag fattar varför inte snikaryrket är kvinno dominant även om det är "fel" (kanske inte är rätt uttryckt men du får fatta). Men att kvinnor blir sedda som objekt och inte kvinnor. Vad fan håller vi på att ta vägen?

  • 24 Readers

Likes

Comments

Hej!

Det roligaste någonsin hände för någon dag sedan! Min engelska lärare hon skulle rita the great britan och då såg den ut som en kuk och då skulle hon markera ut Weils då blev det ett sträck sen små öar över det. Det BÄSTA i mitt liv asså. Fattar ni hur mycket vår klass skrattade då?

Vi hade prov på hemkunskapen idag. Det gick åt helvete. Vi skulle göra en massa om närings ämnen i ex grönsaker och mjölk. Tror ni jag kunde det? Självklart inte!

Likes

Comments

Idag på religionen hade vi vikarie. Han satte igång en engelsk film (jag kan inte engelska eller läsa) och han sa inte ens vad den handlade om. Imorgon ska vi redovisa våra stödord! Jag tänker inte redovisa något jag inte ens vet vad det handlar om.

Aja ha en fin dag! Baii!!

  • 25 Readers

Likes

Comments

Varför är helgen så kort? Vad har jag gjort? Hur blev det söndag? Varför inte leva i nuet och inte ha söndags stress?

Jag tycker helgen är för kort! Vi borde få en ledig dag på onsdagen också!

Har ni hört Zara Larssons nya album?
Mina favoriter är: What they say, so good, Only you, Make that money girl och one Mississippi.

Jag hade handbolls match idag fick först en axel på munnen så jag fick ont i tänderna, sen fick jag ett knä i magen och sen en armbåge i huvudet.
Vi förlorade med 18-19:(.

Likes

Comments

Hej!

Jag ska börja lägga ut inlägg varannan dag och jag skriver dagen innan jag lägger ut. Inläggen kommer komma ut 7.30 varje morgon.

Idag har det inte hänt mer än att jag har varit i skolan och ridit och det har inte hänt något alls, jag har varit trött och ofokuserad hela dagen.

Alla lärare och doktorer säger att man måste sova mycket särskilt om man är tonåring men ändå börjar vi 8.30 på morgonen och går till typ kl 15.00. Inte för att vara sån men jag vill inte gå och lägga mig kl 9 för att jag ska till skolan imorgon + att jag har svårt för att koppla av och inte tänka så då blir det att jag får svårt att sova. Då somnar jag vid 12 någon gång och jag går upp vid kl 6.00 eller 7.00. Bara ett tips att sätta kortare och senare skoldagar. För att man ska hinna det man ska om man ska korta ner det kan vi ta bort gympan och språkvalet, vi behöver inte 80 minuter matte heller på en dag man fokuserar typ bara i 50 eller 40 minuter som sitter man bara och tittar på pappret.

Igår färgade jag mitt hår lilla och det blev lite lilla röd eftersom jag hade rött hår innan. Funderar på att färja det mer lilla men orkar ej. Jag har även börjat springa med min kompis Josefine (Jojo) jag visste inte att jag hade så bar kondis.

Nu ska jag lägga in en bild och sen sova. hejdå!

Likes

Comments

5 saker jag stör mig på med mamsen:

1. Hon öppnar min dörr till mitt rum och stänger den inte efter sig.
2. Hon ska städa och ha det rent konstant och blir arg på mig om jag stökar ber det minsta.
3. Hon skämmer ut mig när vi är hos folk eller ute ex säger saker jag har gjort mm.
4. Hon sätter på Håkan Hellström på högsta volym i köket och jag hatar Håkan Hellström.
5. Hon tar mina skor. Ibland hittar jag inte mina doctor Martins och ringer henne så har hon dom på sig på sitt jobb!

Men jag älskar mamsen och hon är bäst!!

  • 28 Readers

Likes

Comments