Kalas och vårstädning!

Hej finaste ni!

Idag startade vi upp dagen med långfrukost. Så himla mysigt att verkligen dra ut på frukosten och sitta länge vid bordet (ja förutom tjejerna då).

Peter tog med sig Noelle för att slänga lite saker på tippen och jag tog en härlig solig promenad ner till stan med Lovelia som skulle ta en förmiddagslur.

När jag kom tillbaka så bytte jag kläder på Noelle som skulle på maskeradkalas, Emil skulle hon vara. Med endast en Emilmössa hemma så fick vi improvisera ;)

Kalaset varade i två timmar i skolans gymnastiksal här bredvid. Supermysigt! Det var en tjej ifrån Noelles förskoleklass som fyllde år och hade bjudit hela klassen. Full fart!

När jag och Noelle kom hem så började vi röja på baksida. Sopa av altanen och ställa iordning möblerna. Peter hade slipat av bordet medan vi var iväg så han oljande in det och vi tvättade av alla stolar. Så skönt med våren. Alla härliga färger och alla timmar ute.

Barnen somnade sen så nu ska jag och Peter krypa upp i soffan med en film och en stooor godisskål.

Imorgon får vi besök utav barnens mormor och deras "bonusmorfar". Sen ska vi åka till deras farmor och farfar och äta lite mat tillsammans :)

Hoppas på lika bra väder i morgon!

Puss och kram!

Follow me on: Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229