Hey beautiful!

Heeej!

Nu är det ett tag sedan jag uppdaterade här. Men som jag har saknat bloggen, att få skriva ner mina tankar och funderingar, ändå har jag inte tagit mig tiden att sätta mig och då har allt varit som bortblåst sen.
Senast jag skrev ett inlägg här var i september och mycket har hänt i mitt liv sedan dess, så tänkte köra en liten uppdatering för er.

I september jobbade jag som timvikarie på hemtjänsten. Tjejerna gick ofta fem dagar i veckan på förskolan och den lediga tiden försökte jag få ihop kvalitetstid med familjen samtidigt som hemmet skulle överleva med allt vad vad det innebär så som städ, tvätt och handling.
Mellan detta skulle jag ta hand om mig själv, röra på mig och spendera tid med vänner.

Jag sökte in till skola för att validera till undersköterska och då även få möjlighet att få en fast tjänst istället för att ”jaga tider” och ha det osäkert.

Precis när jag kommit in på valideringen kom det ut en tjänst som säljare på Mio här i Alingsås.
Jag har sökt dit tidigare men då har de inte haft några lediga tjänster. Jag chansade och sökte även denna gången. En dröm att få jobba med inredning!

Valideringen startade och jag hade inte hört nått om min ansökan till Mio. Jag pluggade dagtid och jobbade kvällar på hemtjänsten.

En dag ringde telefonen, jag hade fått tjänsten på Mio, den jag så gärna ville ha. En fast tjänst! Äntligen skulle jag få jobba med någonting jag velat i flera år, nått som jag är utbildad till.
Jag ringde skolan direkt och avslutade och jag pratade med mina samordnare på hemtjänsten som strök de få tiderna jag hade framöver.
Sex dagar efter att jag skrivit på anställningsbeviset på Mio så började jag där.
Vilken omställning! Jag jobbade en vecka och blev sen supersjuk i någon slags influensa och låg deckad hemma i över en vecka.

Men sen var jag fit for fight igen och där är jag nu.
I februari började jag och det blir bara roligare för varje dag.
Dagarna är längre och jag jobbar senare vilket gör att Peter numera måste hämta tjejerna varje dag från förskolan.
Dock jobbar jag färre dagar vilket gör att tjejerna endast är på förskolan tre dagar i veckan och resten kan vi spendera tillsammans.

Efter en tuff vinter så börjar min kraft komma tillbaka. Jag trivs med hur livet ser ut nu, med mitt jobb och min familj. Vi har en fungerande vardag.
Peter har dock haft en period nu där han har jobbat mycket borta så jag har tjejerna endel själv och får då ta hjälp utav nära och kära för att få ihop hämtningarna på förskolan. Men snart är det semester!

Denna vecka är det full fart.
Peter är i Västerås och jobbar mån-ons och på lördag är det dags för bröllop. Ett bröllop som jag har fått äran att fixa åt ett par vänner. All dekoration och så.
Så det har varit endel med det, mycket men ändå superkul!
På torsdag är det nationaldagen och mamma och Leif kommer. Då ska vi åka ner till Floda och Nääs slott och fira dagen tillsammans på Barnens dag. Men innan vi åker dit ska jag hinna med att fixa mina naglar och gå på husvisning.
Fredag blir det nya fransar och Noelle ska till tandläkaren samt att vi ska fixa i lokalen inför bröllopet.

Stressigt men kul!

Så såhär ser mina dagar ut just nu, varje timme är planerad! Men som sagt, snart vänder det.

Hoppas ni gillade min uppdatering :)


Puss och kram!

Follow me on: Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer