Helgen som varit.


Så himla skönt att vara ledig i hela tre dagar, det händer otroligt sällan.
I fredags spenderade jag kvällen på Liseberg tillsammans med Sara och Katja. Vi köpte ett kuponghäfte som vi delade på så kunde vi åka två karuseller :) Vi käkade och sen väntade Darin på stora scenen.
Det blev en grymt bra kväll och jag är så tacksam för dessa två fantastiska tjejer!Gårdagen spenderade vi hemma hos Peters föräldrar. Tanken var att bara åka dit för att hämta hem alla Peters fiskesaker men då vädret visade sig från sin bästa sida så blev vi kvar. Så härligt att se barnen springa runt och greja med det som faller dom in.
Påvägen hem därifrån köpte vi med oss lite lördagsgodis och myste tillsammans med ute på altanen.
Peter åkte ut med båten en sväng på kvällen tillsammans med en kompis och medan han var borta upptäckte jag att Noelle hade en fästing i örat, en pytteliten som tur var inte hade fäst sig ordentligt ännu.

Borde man vaccinera sig?Idag har vi inte gjort något alls fast egentligen ganska mycket. Vi har grejat här hemma och njutit utav solen.
Peter har fixat sina fiskesaker och bytt linor på spöna, jag har planterat och fixat i vårt växthus, städat och tvättat, rensat bort det sista utav alla vinterkläder och storstädat hallen.
Middagen åt vi ute på altanen på önskan från Noelle och med glass till efterrätt. Tjejerna badade på dagen i poolen ute och nu på kvällen i badkaret.
Fullt ös inför en arbetsvecka helt enkelt ;)


Har ni också njutit utav det härliga vädret i helgen?


Puss och kram!

Follow me on: Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229