Godmorgon onsdag.

Dagen mitt i veckan. En dag som jag oftast är lediga. Vet inte varför men det blir bara så att jag sällan jobbar på onsdagar.

Jobbade kväll igår så var hemma strax efter 22 sen tar det alltid en stund att komma i säng. Väldigt uppskattat i morse när barnen valde att gå upp strax efter klockan 5. Så idag är man seg.

Tjejerna är tillbaka på förskolan sedan i måndags så det känns bra att få mysa med dom hemma en dag såhär mitt i veckan. Sen jobbar jag både torsdag, fredag och i helgen.

Startar morgonen med OS och barnen leker, och bråkar emellanåt, på övervåningen.
Idag ska vi handla, slänga skräp, hämta tjejernas nya juniorstolar till köksbordet och hämta ut lite paket som ligger på ombudet och väntar. Och så tänkte jag baka lite med tjejerna.

I morgon ska jag ha Pomp-party här hemma så måste städa lite också för att folk ska kunna komma in.

Hoppas ni får en fin dag.

Puss och kram!

Follow me on: Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

ElinIsabella
ElinIsabella,
haha det låter som en helt vanlig dag när man har barn... haha likadant här🙈 Ja har oxå paket å hämta ut som har legat några dagar nu.. Ellens nya bilbarnstol, deras nya regnkläder. å ett paket från proteinbolageg till mej 😁 Idag vabbar ja då Ellen e förkyld me hosta ä feber. Det värsta e att ja börjar må dåligt 😱🤢 gaaaaa panik det hinner ja inte me 😵 Du får lägga upp bild på dom nya stolarna sen ❤️❤️nouw.com/elinisabella
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229