Från glädje till sorg.

Hej bästa!

Morgonen startade i ett kaos. Barnen "jobbade" tillsammans och avlöste varandra i små hyss. Men tillslut satte vi oss i bilen och kom iväg till Borås och hem till min fina vän Victoria och hennes två bedårande barn Kaylie och Nellie.

Efter massa bus, lek och lunch inne så gick vi ut i solen. Lekstugan på deras tomt är helt underbar, tänk om vi haft plats till en sån på vår lilla plätt, tjejerna älskade den!

Njöt i solen i flera timmar, gungade, grävde i sandlådan, lekte i lekstugan, hoppade studsmatta och åt glass i det fina vädret.

Lovelia började sen bli väldigt trött så jag beslutade att packa in tjejerna i bilen och åka hemåt. Noelle skulle kissa innan vi skulle åka och då valde Lovelia och själv traska ner för deras stentrappa och gjorde då såklart en vurpa. Med blod, bula och skrapsår i halva ansiktet fick hon sitta med mig i fram påvägen hem så jag kunde hålla koll på henne. Min lilla boxare. Hemresan gick iallafall jättebra och hon har inte uppvisat nått efter smällen förutom att det syns i ansiktet att hon trillat.

I bilen påväg hem satte jag på radion och hörde då om det fruktansvärda som hänt i Stockholm. Hela världen rasade samma och jag skickade direkt ett sms till min kusin som bor näst intill där detta hemska hände. Att en person ens kan tänka ut att göra nått sånthär? Varför vill man skada och döda andra människor?

Min kusin och hennes familj mådde bra, likaså mina vänner. Jag satte mig direkt när jag kom hem och kollade runt för att se hur alla mådde.

Nu har vi suttit hela kvällen och tittat på nyheterna här men jag kan fortfarande inte förstå!

Idag skänker jag tankarna till Stockholm och till alla anhöriga till de drabbade, till polisen för ett fantastiskt jobb och alla hjältar som på nått sätt hjälpt till och stöttat i detta kaos. <3

Puss och kram!

Follow me on: Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229