Fettisdagen och Lovelias nattliga problem.


Semmeldag och jag har vabbat hela dagen med Noelle pga hennes feber men Lovelia fick gå iväg några timmar till förskolan för att leka av sig. Jag frågade henne och det blev ett jublande jaa när hon fick veta att hon skulle dit.
Jag och Noelle har passat på att mysa, kollat på film, köpt på oss ett mindre apotek att ha hemma och ätit glass.

Fettisdagen idag vilket tjejerna absolut ville fira. Så när vi hämtade Lovelia från förskolan så gick vi förbi Ica och handlade så vi kunde fixa till ett par semlor hemma.


Nu sover tjejerna och mannen är påväg hem ifrån träningen.
Lovelia vaknar då och då och skriker rakt ut. Tycker så synd om henne.
Som många utav er vet så har hon sedan länge haft problem med snarkningar. Hon får endel andningsuppehåll på nätterna och kämpar så med detta.
Vi har varit i kontakt med BVC angående detta ett par gånger men de har inte tagit det på allvar. Efter att ha sökt till vårdcentralen två gånger skickade de äntligen remiss till öron-näsa-hals där vi var i början på januari där de då kollade med kamera ner i näsan.
Därifrån skulle vi få remiss till kirurgen i Borås men efter ett par veckors väntande då dök det upp ytterligare en remiss till öron-näsa-hals här i Alingsås. Så ja, nu ska vi dit igen om två veckor.
Jag vet inte hur länge till jag klarar dessa nätter.

Puss och kram!

Follow me on: Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Anna
Anna,
kämpa kämpa, vår numera snart femåring plockade bort halsmandlarna och kötlarna bakom näsan för ett år sedan pga orolig sömn pga snarkningar och andningsuppehåll. Hon var aldrig utvilad efter en natt och sov middag enda fram till operation för att klara hela dagen. Efter operation (som gick jättelätt) och sedan 10 mindre roliga dagar (smärta) så var hon en helt annan person vad gäller sömn. Sover djupt, lugnt o länge och har inte behövt sova middag sedan dess. vi använde oss av vårdgaranti och fick tillslut hjälp privat då vårat sjukhus har minst halvårs väntetid för första undersökning.
elinblomberg
elinblomberg,
åh 😟 Men vad skönt att höra att det har gått bra nu efterråt. Ja nu ska jag ligga på dom när vi kommer dit. såhär ska det inte behöva vara. Man bävar typ för natten för att man vet vad som väntar.nouw.com/elinblomberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229