En stor, liten nyhet!

- REKLAM -

För några veckor sedan lanserades Herobilitys nya fantastiska flaskor och jag fick äran att testa den med tjejerna här hemma.

Herobility är ett systerföretag till det framgångsrika Smartshake och har nu utvecklat inovativa flaskor, nappar och sippy cups till barn.

Deras Herobottles är fint utformade med vackra linjer och formade så man får ett stadigt grepp både med små och stora händer. Flaskan är antikolik och har en ventil som fördelar flödet och förhindrar att barnet sväljer luft. Själva pipen är mjuk och har en bröstliknande form med speciellt utvecklade kurvor som stänger till mungipan medan barnet dricker vilket minskar spill och förhindrar att luft kommer in. Där kan du välja mellan olika storlekar för att passa ditt barn.

Pipen sitter på plats och det är svårt för barnet att trycka ner den i flaskan vilket är ett stort problem här hemma. Nu slipper vi det spillet.

Flaskan har en skåra undertill vilket gör att när du tex diskar den i diskmaskinen så fastnade inte gammalt vatten där och blir liggandes. Vilket i sin tur kan lukta äckligt och missfärga flaskan. Nu sitter vattnet ut under tiden den diskas och du kan plocka ur en ren och fräsch flaska.

När du köper en flaska får du även med en Herostorage, en liten behållare som är helt läckarsfri så du utan problem kan förvara bröstmjölk, pulver eller puré i utan att det läcker ut. Den går även helt umärkt att stoppa i frysen eller värma i micron. Perfekt att göra små smakportioner i för att sen plocka ur frysen och värma, eller skruva fast den undertill Herobottle eller Herosippy när du är på språng.

När man skakar en flaska med pulver tycker jag att mycket utav pulvret hamnar i pipen och är svår att få ut. Här kan du, med hjälp utav filternätet använda flaskan som en shaker. I med vatten och pulver, sätt på filtret och skruva på locket och skaka. Ta sen bort locket och skruva på själva pipen. Så smart enligt mig!

En stor favorit hemma hos oss är Herosippy. En perfekt flaska att dricka mjölk eller vatten ur dagligen. Tjejerna har varsin och de används flitigt. Lätta att hålla i och lätta att dricka ur.

Deras pip är utav lite hårdare gummi men gör den väldigt skön att dricka ur, svår att bita/trycka sönder som ofta är vanligt. Den har ett klicklock som är läckarsfritt men smidigt att öppna för både små och stora.

Sippycupen har extra bred öppning precis som flaskan vilket gör den enkel att fylla. Och skruvar du av locket kan du använda den som snackskål ;) Med sina ergonomiska greppytor blir den lätt för små händer att hålla i även utan handtag.

Muggen har små tassar och en liten svans, så himla sött! Men de finns där utav en anledning, de hjälper muggen att stå stadigt och stabilt.

Även muggen har kanaler undertill som driver bort smutsvattnet vid diskning. Perfa!

Vi fick även möjlighet att prova deras nya nappar. Lovelia tar endast en slags nappar, vägrar alla andra. Men dessa har hon en liten stund iallafall och tycker att dom är spännande ;)

Nappen har en ultratunn sugdel, tillverkad i 100 % silikon. Mjuka kanter är dels skonsamma mot barnets känsliga hy, dels fungerar kanterna som bitring. En smart förvaringsbehållare medföljer som skyddar nappet från smuts när du tillexempel har den i fickan eller väskan, den kan även användas för att sterilisera nappen i mikron (3 minuter.)

Den är också speciellt utvecklad och framtagen för att minska risken för felställning på tänderna och deras utseende så som lufthålen är gjorda för att minska irritation och rodnader kring munnen som lätt blir utav fukt som stannar kvar.

Napparna tål både maskindisk, kokning och sterilisering i micron.

Noelle som slutat med nappar blev lagomt glad när vi fick hem nya till Lovelia ;) Men det har funkat bra. Lovelia är nöjd och Noelle är mindre nöjd! Men däremot älskar Noelle muggarna så de används varje dag här hemma. Perfekt att bara slänga in i diskmaskinen på kvällarna så är de redo dagen efter igen.

En sak som jag fastnade för hos Herobility var alla små genomtänkta detaljer. Tassarna och svanen på muggen och det lilla märket på napparna. Utformningen på flaskorna och alla härliga färger.

Ett stort plus är att för varje flaska du köper så skänker Herobility 5 kronor till Childhood.

Puss och kram!

Follow me on: Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Jeanette
Jeanette,
Så fina flaskor och napp. Låter som lovande produkter 😊jiathomsen.se
Mirre - Sweetwords
Mirre - Sweetwords,
Oh vilka bra och finasweetwords.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229