Dags för vårfix!

- REKLAM -

Det är så himla härligt nu när solen börjar dyka upp mer och mer. Dagarna känns längre, man blir piggare och det är roligare att vara ute och fixa. Sopa bort grus, kratta och framförallt ställa fram alla utemöbler och fixa på altanen.

I år tänkte jag satsa mer på naturnära material och färger på altanen, både framsidan och baksidan ska inredas och det kommer bli så kul! Tyg, kuddar och krukor med växter och blommor kommer också få plats. Jag vill att det ska kännas lite som inne, fast ute. Det är på altanen vi hänger nästan hela sommaren.

Idag är sista dagen att fynda till 20% rabatt på hemsortimentet inkl möbler och varumärken hos Ellos. Klicka HÄR för att komma direkt till hemsidan.

Jag har samlat mina favoriter med direktlänkar för att ni lätt ska hitta dom :)

1. Rottingfåtölj 2. Kudde 3. Hängmatta 4. Soffbord hög 5. Soffbord låg 6. Jutematta 7. Kudde 8. Kudde 9. Ljuslyktor 10. Pall 11. Bricka 12. Lampa

Samlade även ihop några andra favoriter från hemsortimentet. Stolen, mattan och den svarta vägglampan är mina tre absoluta favoriter. Funderar på att passa på att klicka hem dom idag med rabatten :)

1. Vägghylla 2. Hylla 3. Taklampa 4. Vägglampa 5. Karmstol 6. Matta 7. Soffbord 8. Korall 9. Timglas 10. Vägglampa 11. Taklampa

Ange kod: 355431 för att få rabatten.

*Villkor: Gäller på nybeställning på hemtextil, dekoration, inomhusbelysning, tapeter, mattor och möbler. Max en gång/kund, t.o.m. 2017-03-16. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och prissänkta varor. Produkter från Odd Molly Home är undantagna erbjudandet. Rabatten räknas automatiskt av i kassan. Ellos reserverar sig för eventuella tryckfel.

Puss och kram!

Follow me on: Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Nazimas mat & hem
Nazimas mat & hem,
Så fina saker! Och visst är det så att man vill förändra och ta in ljusare färger i inredningen när våren är på intåg. Vilken bra rabatt, den ska jag försöka utnyttja! Fin måndag till dig!nazimasmatochhem.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229