Dagen kunde startat bättre..


Ibland önskar man att man kunde vrida tillbaka klockan och starta om denna dagen på nytt.

Jag jobbade fram till 22 igår och när jag kom hem så hade Peter fixat thé till oss som jag drack i soffan framför Paradise Hotell.
Men strax innan 23 så ropade Noelle så jag var uppe och hämtade henne. Hon yrade och såg ut lite som att hon hade sett ett spöke, och så var hon kokhet.

Tog tempen och den visade 40 grader. Fy!
Vi bestämde att Peter skulle vara hemma med henne idag men att jag skulle lämna Lovelia på förskolan när jag gick till jobbet på morgonen.

Men tror ni att jag vaknar på morgonen??? Nej!
Efter att Noelle hostat större delen utav natten och jag varit vaken så vaknar jag inte utav mitt larm utan blir väckt utav ett samtal klockan 07.19. Jag börjar jobba 07.15.
Jag flög upp, sa till Peter att han fick lämna Lovelia lite senare på förskolan, tog på mig kläder och sprang iväg till jobbet. Klockan 07.25 var jag på plats. Tur att man bor nära ;)
Peter skickade ett sms efter en stund och skrev att Lovelia också fick lov att vara hemma idag pga att hon också fått feber.

Vilken morgon det blev! Jag som aaaldrig försover mig har liksom inte vaknat på hela dagen. Allt har gått som i en dimma.

Peter hade fixat mat tills jag kom från jobbet och sen har det busats med tjejerna. Efter att ha sovit endel under dagen så var det full fart på dom på kvällen.
Nu bänkar jag mig framför tvn en stund innan sängen kallar, i morgon ska jag INTE försova mig ;) Då blir det jobb 7-22.Puss och kram!

Follow me on: Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229