2 plus 30 - Lovelias Pippikalas


Vilken fantastisk dag vi hade igår.
Jag fyllde 30 den sista september och Lovelia fyller 2 nu nästa söndag. Så vi valde att ha ett gemensamt kalas detta år, fast med två olika teman.
Min ”del” gick i rosa och guld och Lovelia fick ett riktigt Pippikalas.

Vi valde att hyra lokalen som hör till bostadsrätterna på denna gård där vårt radhus ligger. Så himla bra.
Även om själva lokalen inte är speciellt stor så är det så tacksamt att slippa tränga in över trettio personer i vårt lilla hus.Tallrikar, muggar, servetter, ballonger, tårtljusen och mina fina kakpinnar samt girlang kommer från fantastiska Kalasdekorationer.se.
De har verkligen allt för både fest, högtider och kalas. Helt klart värt att kika in nu inför Halloween med, så mycket fina saker.
Klicka HÄR för att komma direkt till deras hemsida.


Min alldeles egna lilla Pippi, min Lovelia ♡Den superfina Pippitårtan kommer ifrån DinTårta och hade en smak utav vaniljbottnar och hallon. Så god!

Så kul att man själv kan välja vilket motiv man vill ha på sin tårta. Även det gula sidobandet valde jag till för att matcha temat.Kakpinnarna med Pippimotiv samt de små vimpelpinnarna har jag själv gjort i Word och skrivit ut för att sen limmat/tejpat fast på cakepopspinnar.

Alla har väl sett när Pippi är i godisaffären nån gång och minns de fina nostalgiska godispåsarna? Jag fick inspirationen därifrån och gjorde mallar till köpta, gula påsar som jag klippte ut och limmade på för att de skulle likna originalet. Klippte även till kanterna så de blev vågiga.

Pippimynten med choklad är köpta på Astrid Lindgrens värld.Godisbaren köpte jag för längesen på TGR (Flying Tiger) men finns nog fortfarande kvar. Kostade 99 kronor och de fyra små facken låg i en vit/röd randig låda som jag valde att ta bort för att få ett renare intryck.Blev väldigt mycket bilder i detta inlägg, så mitt kalastema får ni se i ett eget blogginlägg senare :)


Puss och kram!

Follow me on: Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

HannahSthlm/Johanna Törnqvist
Vilka fina namn på barnen! Underbart söt Pippi-tårta också. / Johanna xoxo hannahsthlm.blogg.se
elinblomberg
elinblomberg,
Men åh! Tack så mycket 😘 nouw.com/elinblomberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229