Search
Header

I dag är de söndag och har gjort ganska mycket dem här 2 veckorna, sen skolan börjat. Har börjat gymma igen på måndagar och onsdagar, vilket känns jättebra! Har även fått min studentmössa och idag har jag beställt min klänning som jag ska ha på studenten! 🎉💕

Idag har jag och min pojkvän även kört ett lass med möbler och hjälpt till att bära, trotts att jag kanske har en liten inflammation i hällen som börjar bli bättre. 👍🏻
Men det här var nog allt för mig tills nästa inlägg som kommer på Onsdag så missa inte den!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det slutet av 2017 och mycket har hänt nu under veckan har jullov sen den 20 december och firat jul den 24 december, vilket var jätte roligt att fira och öppna julklappar samt gemenskapen framför allt! samt att nya bilen är sönder men det fixas på Tisdag som tur är :) 

Men idag är sista dagen av 2017 och vilket är en betydelsefull dag för mig! För idag är det nämligen 2 år när jag och min pojkvän förlovade oss utanför Gothia Towers <3, och i år bestämde vi att fira på Gothia igen vilket är mysigt och roligt att komma iväg och fira nyår med den man älskar <3. 

Men att nytt år innebär också för mig att mycket kommer hända dels att jag blir 19 och tar studenten den 15 Juni om allt går som planerat, samt körkort och min viktnedgång vilket jag kommer fortsätta med nu. 

Hoppas ni alla får ett bra nytt år! och bilder kommer i efterhand! <3 

Likes

Comments

Nu har jag inte bloggat ett tag så tänkte uppdatera, men idag är det fredag och har varit i skolan vilket vi höll aktiviteter idag får se vad som händer mer idag! Under veckan har det inte hänt så mycket förutom igår (torsdag) så var jag, min mamma, min storebror och en vän till mig på Ikea!. Vilket var roligt har fixat till sminkbordet jag har hemma nya hållare eller små blomkrukor till mina smink borstar och lampor så nu lyser det bättre när jag ska sminka mig! Köpte även doftljus och färgglada pennor. Men föreseten nu har jag en bil som jag kan övningsköra i med jätte taggad vill så ha körkort tills nästa år! 

Nu är det inte heller så långt kvar tills jul heller nästa vecka och har fortfarande 2 - 3 julklappar kvar att köpa får göra det nästa vecka. <3Likes

Comments

Under helgen har det hänt lite har varit hos min pappa och följde med till Ullared (Gekås) där jag köpte lite till mig själv en tröja, träningsbyxor, puder foundation från (loreal paris), nytt lös puder från (maybelline), contour stick från (wet n wild), hårfärg i blont, hårinpackning, hårband som jag tänkte använda när jag ska sminka mig, något som jag kan tvätta smink borstar med, lösnaglar och lim till naglarna, sminkservetter, bomull pads, deo spray och min alovera jordgubb dricka samt en nocco i skumtomte som jag velat testa. Men jag köpte även lite saker till min pojkvän ett skal till mobilen, en deo spray (axe) 2 energi dricka och godis till han. Vilket blev en bra shopping runda och är väldigt nöjd med allt som jag köpt!

Idag efter skolan har jag varit på gymmet och tränat i ca. 2 timmar vilket var jätte skönt! gillar verkligen att gymma har blivit som en slags rutin när man har kommit in i det :) Men det jag brukar göra när jag gymmar är Gå-bandet i 50min cyklar i 45 - 50min och crosstrainer i 15 - 25 min!

Har tyvärr inga bilder på det jag köpt då jag redan packat upp allt, men här nedan kommer några bilder som jag tagit i helgen och idag när jag fixat mina naglar! Även nu när jag är blond igen.


Likes

Comments

Denna helgen började bra i går (Fredags) så passade jag på att färga mitt hår till blont igen med hjälp av min pojkvän vilket blev bättre än sist! då jag gick ifrån vara mörkhårig till blond, vilket mitt hår blev slitet av. Men denna gången blev det bättre som tur var! I dag så fick vi lägga i en till förpackning med hårfärg och det blev bättre men har fortfarande några toner av orange/gul men om jag använder silverschampo och silverbalsam till mitt hår blir det nog förhoppningsvis bra och får ut lite av orange/gula färgen, om en vecka eller två blir det nog att jag ska färga igen men just nu får jag låta håret vila lite.

Likes

Comments

Under 5 veckor från v. 40 till v.45 har jag haft praktik/APL på en servicebostad, där jag trivdes jätte bra! och jag höll även mina aktiviteter vilket var uppgifter jag hade i skolan vilket blev jätte bra. Men idag var min sista dag på praktiken/APL vilket jag fick en överraskning ett jätte fint doftljus och ett tackkort ifrån personalen på servicebostaden. Men förhoppningsvis till våren och har jag praktik/APL där igen!

Likes

Comments

Idag är det Alla Helgona eller som en del säger alla själars dag är en högtid på året som dem flesta går till deras nära och kära som har gått bort och tänder ljus vid deras gravar på kyrkogården. Men framför allt är denna högtiden till för att minnas dem som har gått bort. 

Så idag har jag, min pojkvän och min familj min mamma, hennes sambo, och min lillasyster varit vid s:t sigfrids kyrkogård i Borås var lite svårt att hitta parkering då det var mycket folk idag, men vi hittade som tur var. Vi började med att fixa iordning dem gravarna som behövdes, och även satte blommor och tände ljus vid min morfars grav och gammelmormor grav vi gick också till minneslunden och satte ett ljus där med och till sist satte min pojkvän ett ljus vid hans pappas grav med vilket blev jättefint. 

Efter att vi var vid s:t sigfrids kyrkogård så åkte vi till Ica maxi och passade på att köpa lite till lördags mys då vi köpte godis, till dem som äter det och även dipp till mina morotsstavar.

Här kommer några bilder på hur det blev! ❤

Likes

Comments

Hej, det här är mitt första inlägg så jag hade tänkt att presentera mig och berätta lite om vem jag är för er läsare på min blogg så ni även får en insikt till vem jag är. Jag heter Elin Bjurling och bor i Borås, jag är 18år och pluggar på almåsgymnasiet mitt sista år på barn & fritids programmet! Lite intressen som jag gör på min fritid då jag gymmar, är med vänner och familj och pojkvän. Så det jag hade tänkt börja blogga om är lite blandat, som mina intressen, vad jag gör på en vardag, hur det går i skolan, matlagning/bakning, skönhet och mode, personliga saker som mina åsikter, min träning och hur det går för mig och min vikt minskning men också övriga saker som kan vara bra att ta upp på bloggen. Så det var lite om mig och vad som kommer upp på min blogg!


Likes

Comments