Header

Allmänt

Godmorgon på er! Eller god eftermiddag för den delen.. Jag vaknade precis och är fortfarande verkligen svintrött. Idag hade jag planerat att rensa på mitt rum då det ser ut som rent utsagt helvetet här inne. Får inte plats med någonting längre. Så det är tänkt att jag ska rensa på både kläder och saker, sedan skänka det jag inte vill ha till flyktingarna som bor på Kurorten här i Lundsbrunn.

Jag slänger in två charmiga bilder på Roxy från i natt hihi.

Likes

Comments

Allmänt

Tänkte bärja med att presentera mig. Mitt namn är Elin, jag är 18 år och går andra året på De la Gardiegymnasiet, inriktning estetik media. Jag har alltid varit intresserad av att blogga och läsa andras bloggar osv men aldrig riktigt tagit tag i det och samlat mod och verkligen börjat. Men nu när jag är sjukskriven tänkte jag ge mig fan (oopsie) på att börja. Nu kanske ni undrar varför jag går i 2an om jag är 18 år? Jo jag hoppade av första året, alltså vårterminen 2014, för att jag gick in i väggen rent psykisk och mådde inte bra. Jag är kinda på samma ställe nu också men tillät det inte gå så långt så därför är jag sjukskriven. 

Lite random fakta om mig själv: jag har en katt på 5 månader, Roxy. Jag älskar Justin Bieber. Har en liten besatthet av serier, speciellt Grey's Anatomy, The big bang theory och Orphan black. Mina favoritfärger är rosa och lila. Och sist men inte minst, jag har inte blont långt hår som på bilden ovan, idag är det mörkbrunt och axellångt.

Likes

Comments