Hade en jätte trevlig dag idag!
Om ni inte redan visste detta så går jag i sjuan i en Bild/musik klass med inriktningen bild. Ungefär halva klassen är bild och halva klassen är musik elever. Bildeleverna i alla årskurser åkte hem till våran bild lärare, Anna. Vi möttes 8.25 vid Pressbyrån och tog sedan en buss till Anna. Där fick vi jobba med en konstnär som arbetar med abstrakt konst. Hon heter Rebecka. Vi fick två tavlor, en vit och en svart. Sedan sprutade vi bara på olika färger på tavlorna och använde sedan olika verktyg för att skapa olika mönster eller färgblandningar. Sedan tog vi det lugnt en stund och var ute i det fina vädret. Två killar i nian grillade hamburgare. Om det inte redan var självklart så åt vi hamburgare till lunch. Glömde skriva att innan vi började med att måla så fick vi fika, bullar och saft. Sedan efter ett ha hoppat på studsmattan och varit i kojan, började vi ta olika kort. Jag, Ella och Olivia tog de korten som det står "shadow" och "nature" på. Stolta. Sedan skulle man skära och måla i böcker så att det på något sätt skulle se konstnärligt ut. Jag skar på framsidan av en bok i olika mönster och ett träd i mitten. Inte lika enkelt som de låter. Efter det tog vi bussen tillbaka till stationen. Sedan kom jag hem och Jaa, inget speciellt hände efter det. Hahah, ha det bra nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är jätte glad just nu!
Jag har blivit sponsrad av Wet N Wild!
Jag kommer berätta mer om detta i min video på videofyme, så håll koll där för att se den när jag har lagt ut den. http://play.videofy.me/teenagesob

Likes

Comments

Denna skönheten skapade jag idag, kolla på videon för att lära dig hur. Puss!

Likes

Comments

Äntligen är det Fredag!
Denna veckan har gått jätte fort!
Idag slutade jag 11.25 vilket är super skönt. Vi gjorde det eftersom våran svenska lektion var inställd, då vi brukar sluta 13.40.
Vi hade bara tre lektioner, först fysik sedan kemi och sist franska. Det är en bra start på en förhoppningsvis bra helg.
Men ha det bra och trevlig helg!

Likes

Comments

Detta vad var mina tre kompisar Evelina, Ella, Olivia och jag gjorde förra fredagen. Vi gick till Ica och köpte två lådor med jordgubbar för 10kr st. Vi köpte också en marabou choklad som vi smälte i kafeterians mikrovågsugn. Vi hade jätte lite tid på oss att äta upp för vi skulle ha lektion direkt, eftersom vi gjorde det på lunch rasten. Det var helt spontant, vi bara sa att vi kände för choklad och jordgubbar och Boom vi gjorde det.

Likes

Comments

Jag tycker detta är så jävla viktigt.
Ingen människas liv är värt mer än någon annans. Det spelar ingen roll hur mycket eller lite pengar man har, hur många vänner man har. Och det spelar absolut ingen roll vilken hudfärg man har.
Det som har hänt det senaste i Usa där poliser skjuter oskyldiga svarta människor är helt galet. Det spelar ingen roll att dem är poliser, dem ska bli lika hårt straffade för att ha mördat någon.

Likes

Comments