2019-09-16

God morgon måndag!
Förra veckan var ett enda stort kaos i mitt liv. Alla onda ting kommer i tre som det sägs.
Det stämde verkligen den här gången. Vi har haft det lite jobbigt i familjen med bland annat farmor som fick en hjärtinfarkt men som nu är hemma och på benen igen, tack och lov!
Jag har alltid haft farmor som förebild pga att hon alltid rest, alltid sjungit, alltid har sett till att ha roligt på vägen. Även fast hennes största kärlek i livet lämnade oss för många år sedan så har farmor inte låtit det hindra henne.
Hon är 94 år, still going strong 💕💃🏻

Sen.. har jag brutit en vänskap.
Det är alltid fruktansvärt jobbigt när det händer men jag försöker se det som att vi var klara i varandras liv. Vi har givit varandra de vi skulle och nu fans det inget mer kvar.

Den tredje och sista saken är på tok för privat för att skriva här men det har också med familjen att göra.


Helgen har i vilket fall varit helt fantastisk!
Jag och J har myst, jag har haft en massa goa tjejer hemma på ljusparty, vi tog en sväng på krogen tillsammans med en go vän.
Jag fullkomligt älskar när J trivs lite extra i sällskap med mina vänner, det betyder väldigt mycket!

Men nu är det som sagt måndag igen. Jag älskar måndagar lika mycket som jag avskyr dem. Jag älskar rutiner, mitt jobb och känslan av nystart. Men.. jag avskyr när J åker på jobb, när jag inte har fullbokat på jobbet, när planer ändras och rutiner inte följs..
Idag är en sån där seg måndag, J har åkt, det finns hål i bokningen och jag hade kunnat vara hemma hela förmiddagen.
Jag har iaf ett helt nytt avsnitt av creepypodden att lyssna på och den där härliga sprudlande känslan av ”jävlar anamma” inombords och dessutom så lyser solen😊Hoppas att ni får en fantastisk dag!

Jag passa på att piffa vår gäststuga i helgen.
Det är oftast där som alla möbler jag köper på second hand hamnar.
Både det magiska linneskåpet och bordet kommer från återvinningsbutiken i ludvika. Jag tror jag gav 200kr för skåpet och 150kr för bordet.

  • 100 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229