Hej förlåt att jag inte bloggat på sjukt länge men jag har opererat mina öron så har inte känt för att blogga!

Hej idag var jag i skolan, det var en helt okej måndag! Vi gjorde inget speciellt i skolan. Efter skolan va jag med några kompisar och spela fotboll, när jag skulle gå hem gick jag inom netto och köpte ett mjölk choklad för var väldigt sugen på choklad! Efter det gjorde jag inget speciellt!

Hejdå!💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

(Förlåt att jag inte har uppdaterat på en vecka!)

Idag har jag varigt på Ullared eller ja Gekås men jag säger Ullared.. Men ja jag fick hänga med min kompis Cassandra (Cassi) till Ullared och det var väldigt kul!

Min pappa ville att jag skulle köpa tops för vi hade inga hemma så jag och Cassi gick och letade efter tops i typ en kvart, haha! Jag och Cassi blev så irriterade på alla som gick in i oss för det var så mycket folk!! Och alla var stressade som vanligt!

Det var en vuxen som putade bort Cassi och skrek ursäkta så Cassi blev väldigt irriterad
😂.
Sen var det en vuxen som körde in i mig och hon sa inte ens förlåt eller nåt!
😂 Men ja så är dem flesta på Ullared!

Sen när vi skulle köra hem sa vaknade jag av att Cassi's pappa tvärbromsade med bilen! Då var det en lång kö av bilar framför oss och vi undrade vad som hade hänt! Efter ett tag fick vi reda på att det var ungefär 4 bilar som hade krockat och dem var tvungna att kapa up taket på den ena bilen för att personen skulle kunna komma ut! Det kom flera ambulanser, brandbilar och bärgningsbilar! Sen kom även en polis bil och två polismän som åkte motorcykel! Och när vi såg alla dem olika bilarna hade vi inte fått reda på vad som hänt så då blev vi väldigt oroliga..

Vi fick sitta och vänta i två timmar innan vi kunde köra igen och det var inte speciellt kul..

Jag hittade inte alls mycket på Ullared men här är bilder på vad jag köpt, Hejdå!💗

Likes

Comments

Hej förlåt att jag inte lagt upp nåt på bloggen men jag har glömt och så har jag inte gjort så mycket dem senaste dagarna!

Idag i skolan hade vi helt okej lektioner! Fredag är roligaste dagen på hela veckan först har vi matte vilket är helt okej sen hade vi engelska språkval sen rast! Efter rasten har vi fysik sen kemi det är inte alltid roligt men när vi har halv klass i dem två ämnena är det roligt för då brukar vi göra laborationer! Efter det har vi lunch och sen idrott, på idrotten idag hade vi "fritt" så jag och några kompisar spelade pingis, och efter det spelade vi fotboll vilket var jätte roligt!

Snart ska jag till väla med en kompis som heter Isabell! Hennes blogg heter
isabellzaar så gå gärna in och kolla på den!

Jag har inte först nåt idag men lägger in nån bild som jag fotade i veckan!

Likes

Comments

Efter skolan hade jag och några kompisar fixat en överrasknings fest för vår kompis Julia som fyller 15 år! Ett stort grattis till dig!💗

Vi höll utkik när hon skulle komma och när hon kom gömde sig alla och när alla hade gömt sig knackade Julia på dörren och Henriette gick och öppnade, när hon kom in i vardags rummet hoppade alla fram och började sjunga! Det var så kul!💗

Sen åt vi tårta och efter det pizza, ja vi åt tårta först.. haha. Efter det dansade vi lite just dance 2016! Så kul var det!!

Efter det hade vi bara roligt, sen på kvällen kollade vi på ett bildspel vi hade gjort med massa bilder på Julia, det var jätte kul att se hennes reaktioner!😂

Ja nu ska jag inte göra så mycket mer så jag avslutar inlägget här!

Hejdå💗

Likes

Comments

Här kommer en bild på dagens outfit!💗

Kofta: Odd molly

Jeans: Gina Tricot

Skor: Palladium

Kommer ett till inlägg ikväll!💗

Likes

Comments

Här kommer en bild på dagens outfit!

Tröja/hoodie: GANT
Jeans: Gina Tricot

I skolan hade jag även ett par vita Palladium och en vanlig vinter jacka men det kunde jag inte visa för var tvungen att fota inne för det är mörkt ute! 💖

Likes

Comments

Hej, idag är det måndag och jag har varigt i skolan, idag var skolan helt okej! Först hade vi matematik sen så hade vi bild och så vidare! På bilden berättade vår bildlärare att träslöjds gruppen skulle få sovmorgon imorgon så vi börjar klockan 10! Eftersom vår träslöjds lärare skulle på utbildning eller vad det va.. Jag kom hem för typ en kvart sen! Och då var jag riktigt hungrig så jag tog lite jordgubbs yoghurt som jag toppade med banan och jordgubbar och det var riktigt gott!

Det kanske kommer ut en bild på dagens outfit lite senare och kanske att till inlägg ikväll! Jag kommer kanske inte kunna lägga ut ett inlägg varje dag men jag ska försöka vara så aktiv som möjligt på min blogg!

Hejdå💜

Likes

Comments

Hej det här är mitt första inlägg så först tänkte jag bara berätta lite om mig själv, jag heter Elin och är 13 år, jag gillar att umgås med mina vänner! Jag går inte på någon sport men något jag gillar är dans och gymnastik!

Idag har jag inte gjort så mycket. När jag vaknade gick jag upp och åt frukost och sen så kollade jag lite på datorn. Efter det kände jag för att städa mitt rum för jag kände att det behövdes! Sen så gjorde jag inte så mycket efter det.

För typ två timmar sedan la jag en ansiktsmask och noppade ögonbrynen och lyssnade lite på musik för jag hade inget annat för mig. Efter det åt jag middag och det var jätte gott!

Imorgon är det Måndag vilket innebär skola.. Men ja skolan är väll helt okej! Denna veckan är den sista innan vi har påsklov och det ska bli super skönt! Snart ska jag sova så jag avslutar inlägget här!

Hejdå!
💗
Likes

Comments