Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej på er! 

Jag var varit små sjuk hela veckan och känt mig väldigt hängig och haft ont i huvudet! igår efter lunch så gick det knappt, mådde riktigt kass och kände att det är bäst att vara hemma idag!

Annars har allt varit bra! hoppas ni haft det bra också! Jag har jobbat väldigt mycket och idag så tänkte jag passa på att läsa lite och föröka bli klar med mina uppgifter som jag inte hunnit göra klart i skolan,  hehe! 

PUZZ <3 

Likes

Comments

​Hej Hej och god morgon! 

Idag blir det en ganska galen dag. Tanken med dagen var att Jag Jossan och William skulle gå till Godgame, men sen fick jag ett meddelande av Rebecka om att hon ville följa med mig och Jossan till krogen, eftersom vi hade frågat henne tidigare men hon hade inte lust då, men tydligen ändrat sig idag. Jag och Jossan hade inte lust att gå själva så därför hade vi andra planer, men nu när hon vill! WHY NOT! Det blir kul!

Puss och kram cykelram // Fanny! 

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag en mobil! eller ja det är min brors mobil, den låg bara i hans rum så jag tänkte varför inte låna den tills jag kan skaffa mig en egen. Eller jag har den så länge jag får ha den för honom såklart. 

PS. haha i just love the camera! <3

Ha det!! 

Likes

Comments

Hej på er och hoppas ni haft det bra!

Jag har inte skrivit på ett tag på grund av att min mobil har gått sönder och jag kommer va utan en tills jag har råd att betala min egen :/ Just nu har jag varit utan en i 2 veckor ungefär!!!:///

BTW! haha titta vad söta :0 jag titta igenom gamla bilder på datorn och jag saknar barndomen så mycket. det var ingen press och man var fri från allt. det enda man behövde hålla reda på var typ att bädda sängen.

Haha Gummibjörn en klassiker! 

Likes

Comments

Hade riktigt kul även fast jag blev sjuk under tiden vi var där! -_- Det här får man göra om någon gång! 

Hoppas alla får en underbar fredag och njut så mycket ni kan under helgen så får jag önska alla ett underbart nytt år! :p #sentutebutwhocares

PUSS och kram! 

Likes

Comments

Hej på er! nu var det ett tag sen jag skrev! har varit upptagen med andra saker, så har ine haft möjlighet att skriva eller orkat för den delen.

Nu är jag och Jossan änterligen i London!
Kan ni förstå lyckan att få åka utomlands med en kompis. första gången för mig är det och andra gången för Jossan.

Denna dag har varit väldigt lång för båda eftersom planet blev en timme försenad och jag satt och var pissnödig i 3-4 timmar. Josefine  mår inge bra och sov halva dagen och jag fick ont i magen och mådde illa. haha jaa det har varit upps and downs för oss båda idag.

Imorrn blir en bra dag, då ska vi gå och titta på vaxdockorna. hoppas ni haft en underbar julhelg!

Likes

Comments

​I fredags blev det utgång! Vi skulle fira Rebeckas bror Jimmy! :) Kvällen blev lyckad för min del och jag hade trevligt. 

Likes

Comments

Instagram@elinberglind