När nätterna blir långa och mörket faller in.

http://clk.cure.media/59304c4 Inlägget är i samarbete med Ellos.

Kvällarna börjar bli längre och dagarna kortare. Mörkret skrämmer mig, så därför älskar jag att bara vara inne i vårt hus när det börjar bli mörkt ute.

Ååååh, det bästa med mörkret är alla levrande ljus. Jag älskar att tända ljus i alla mina second hand guld ljusstackar som står runt förbi i hela vardagsrummet? Det är så mysigt och gör något med stämningen. Jag får en slags ro i kroppen. Då glömmer jag liksom av att det är mörkt och läskigt ute.

I detta samarbetet har jag fått chansen att visa er mina favvis inom belysning.
Det är kanske inte lika mysigt om kvällarna att ha en lampa tänd som det är med massa levande ljus. Men det är nödvändigt för att kunna se något... & visst är vi eniga i att en lampa gör mycket med ett rum. Inte bara ger den ljus, men den är också en inredningsprodukt som ska passa in med allt annat i ditt hem.

Hos Ellos finns det lampor för en var smak, i alla storlekar och färger.
1. Här 2. Här 3. Här 4. Här 5. Här

Min rabattkod 405438 ger 30% rabatt* på dyraste varan och gäller på ord. priser, inkl märken (ej möbler). Koden är giltig t.o.m 30/9.

Liker

Kommentarer

Silje
Silje,
Hei. Jeg har startet en spleis for min sønn som akkurat fikk påvist epilepsi, vi bor i en gammel leilighet der dørene har råtnet opp og det ikke er håndtak på. Disse dørene må vi få byttet ut snarest da jeg ikke kommer meg inn på rommene visst han skulle få et anfall og bli bevisstløs foran døren sånn at den lukker seg. Det kom på 15.100 kroner noe som er mer enn hva jeg tjener på en måned som lærling. Håper noen snille sjeler der ute ser behovet og bekymringene vi har for dette problemet. Gjerne ta en titt og gi et bidrag om du føler for det:) spleis.no/dører
MatildaWaern
MatildaWaern,
Så fina lampor verkligen! perfekta tips nu när vi måste inreda och köpa lampor till lägenheten!
nouw.com/matildawaern
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229