MITT HJÄRTA BLÖDER....

Juni fick så fina kläder utav sin morfar häromdagen. Det finns så mycket fint till små tjejer, men detta är lite stort eftersom att hon fortfarande använder mest 50 kläder. 56 kan gå, men de är fortfarande lite stort.

Mitt hjärta blöder... Imorgon ska vi sälja Sally. Dels Pga att hon efter att Juni kom har markerat sig. Så vi har hittat ett Pensioners-par några timmar här ifrån som dessutom har en 13 årig gammal hund sedan innan. Jag hoppas och tror att hon kommer få de jätte bra där och att hon får all den uppmärksamheten som hon förtjänar för hon är som en bebis, en bebis som har allt för mycket kärlek att ge. Och jag har inte tid att ta emot all och inte ge tillbaka de hon förtjänar.. Det gick bra innan att hon var sådan, för då var hon våran nr 1 och vår bebis, men nu kommer Juni först.. Det är hemskt men sant och jag får så ont inom mig när jag ser på henne, hon är helt ovetande om att hon inte kommer återvända och sova tillsammans med oss imorgon.. Nej usch, jag klarar inte ens att skriva utan att bli ledsen. Så denna veckan känner jag mig som en hemsk person, för imorgon lämnar vi Sally, vilket gör att jag "sviker" henne, Zlatan förlorar sin syster som han bott med hela sitt liv och i helgen tar jag med mig Inez till Norge. Vilket resulterar i att Zlatan blir ensamhund här hemma och säkert väldigt ledsen, men om jag lämnar Inez hemma när vi reser bort, blir hon ledsen. För hon trivs bäst som ensam hund, bara hon får känna sig viktig och inkluderad med oss. Så hur jag en gör, så är de fler missnöjda, en nöjda..

Om de under några som helst omständigheter inte skulle funka, så är hon alltid välkommen hem och då kommer jag göra allt för att få de gå ihop. Men jag hoppas att hon får ett långt och fint liv, för de förtjänar hon. Finaste Sally, våran lilla mus. 

Liker

Kommentarer

Susanne
Susanne,
Hei Elin! Ville bare bruke sjansen til å skryte litt av deg. Jeg kjenner deg naturlig vis ikke, men det er ikke vanskelig å få et godt innrykk av deg. Du er så ærlig, modig og herlig! Jeg håper virkelig du er lykkelig, for du stråler 😊
Sandra - Mamma till Alva-Li och Theodor
Alva-Li blir tre månader om fyra dagar och med en storebror på två år och en pomeranian går jag ofta med dåligt samvete. Hunden behöver både tid och uppmärksamhet och det är svårt att få allt att gå ihop med två barn. Jag förstår dig! Och jag vet att vi gör det som är bäst för både våra barn och våra djur! Kram fina du
ssandralundqvist.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229