Lillasysters namn, baby B eller Chanel?

Att välja namn är inte lätt, de har iaf inte varit de för oss. Jag ångrar att vi gav de två "finaste" namnen till vår första - Juni Nicole. Hade vi bara döpt henne till Juni hade lillasyster fått namnet Nicole. Men de är för sent och egentligen inte relevant att tänka på nu.
Namnet vi valt nu är super fint de också, men jag har inte blivit van till de bara. I Långt över halva graviditeten kallade vi hon i magen för Chanel. JAG ÄLSKAR DE NAMNET!! Men en dag kom CF hem och sa - nej, jag önskar inte de längre. Så de är väl någon utav hans förbaskade vänner som uttalat sig och sagt att de borde vi inte välja.... Jag kommer ofta på mig själv med att tänka att "åh snart kommer Chanel." Men de gör hon ju inte, haha! För snart kommer Baby B.

Jag har så lust att skriva hennes namn nu, men ni får vänta tills hon kommer ut ❤️ de passar väldigt bra ihop med Juni, faktiskt. Så bara jag får bli van till de, så kommer de vara de perfekta namnet för lillasyster.

Idag är vi 40+3 och 100% klara!
Kram

Liker

Kommentarer

Louise
Louise,
Skulle du kunna starta en egen youtube kanal där man får fortsätta följa dig efter "gravid vecka för vecka" tycker det har varit sååå roligt att följa er där och skulle mer än gärna fortsätta följa er även när baby B kommit! Stor kram och all lycka till er, lycka till med förlossningen.
Emma
Emma,
Venter på denne ukens video som egentlig skulle komme i går😉 skjekker hele tiden om det snart kommer noe❤
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229