En tur förlänger livet.

I samarbete med ACO minicare.

Wow, vårt liv går i ett. Jobb, besök, resor, städa, tvätta och så prövar vi att bara njuta lite utav varandra också. Bara vår lilla familj. ❤ Kroppen är skör och vad vi stoppar i kroppen är så viktigt att tänka på och lika viktigt - att vi får nog med sömn.

I helgen grillade CF en stek som han delade med en kompis, de åt ca 500g med kött, var. Tanken gör mig illamående, jag sa inget till CF och lät honom njuta.. Idag sa han - ska vi bara äta grönt ifrån imorgon av? - Jag känner på hela min kropp att jag äter fel, just nu. Ingen blev gladare än jag. Jippi, när det är han som säger det, betyder de att han önskar det. Så nu går vi all in 🌱

När kroppen inte mår bra inombords, syns de på huden. I mitt fall får jag utslag och finnar. CF får klåda och hans eksem blossar upp. Då är vi så glada för att de finns kräm som hjälper att reparera utsidan. Jag har tidigare skrivit om ACO minicare och att deras produkter är ett naturligt val för oss att använda, eftersom att de passar för hela familjen, året runt.


En tub Kräm 60% följer alltid med i väskan, så att vi kan smörja in oss under en blåsig och kall tur. Jag gör allt för att tjejernas hud inte ska bli narig och spricka runt munnen. I tillägg så blir mina händer extra torra i detta vädret, när jag städar och på jobbet där hygien och handvård är så viktigt. Då är de även lika viktigt att smörja in sig efteråt.

Men kom ihåg att just ACO minicare kräm 60% är en medicinteknisk produkt, så se till att läsa bipacksedeln noggrann innan ni använder den.

Mina händer ser så gamla ut, när de blir så torra...

 Att vara ute i naturen, äta god och nyttig mat, duscha, sätta sig framför en varm brasa och smörja in sig efter en lång dat - Det kan jag sammanfatta med ett ord, LYX.

Passa på, just nu får du 30 % vid köp av 2 eller flera ACO minicare produkter hos Vitusapotek. Kram! 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229