Jag tror jag fick mer ont än henne.

3 månader - min finaste Belle! Du som kom ut i en raketfart och är snäll som dagen är lång. Du är perfekt på så många sätt. Så glad och lätt att få kontakt med. De enda jag känner att jag har rätt att klaga på är att du i några dagar nu inte har sovit lika bra om nätterna som du gjort innan. Jag har liksom blivit van och bortskämd med att få min nattsömn. Men som jag vet, inget varar för evigt.


Jag hör om perioder hit och perioder dit, med Juni har de varit en enda stor period, känns de som. Men "de" säger att den första perioden kommer vid 3 månader. Att gå ifrån att vakna en gång om natten för att äta till att vakna varje timma och äta lite och vrida om vända på dig. De gillar inte jag alls!! Mammi vill sova om natten.

Hon på helsestation sa idag att de beror på att barn vid 3 månaders ålder börjar att producera ett hormon som gör att de klarar att urskilja natt och dag bättre. Vad de skulle ha och göra med hennes förändrade nattsömn och där bemärkas till de sämre, vet jag inte. Men en sak vet jag och de är att vi sakta men säkert måste börja införa rutiner på Belle! Kvällsrutiner så att hon förstår att de är dags att sova. ❤️ Så att hon om ca tre månader kan börja sova på eget rum, eller tillsammans med storasyster.

Idag tog hon även vaccin som de rekommenderas att ta vid denna åldern. De var inte långt ifrån att jag började gråta rätt för de stack henne.. Tanken på att hon skulle få ont, gjorde nog ännu ondare i min kropp. Men jag har inte märkt något till de, i många fall från barnen feber, blir gnälligare eller sover mer efter vaccin. Men de kan ju fortfarande komma inatt. *bank i bordet*

Godnatt.

Mina dress är köpt här .

Min tröja köpte jag här . Junis kläder äe köpta här . Hennes skor är ifrån H&M

Kläderna kommer ifrån Zara och skorna H&M.

Jag är medveten om att jag tar sååå mycket mer bilder på Juni, men de får de bli ändring på. De var så dumt att jag inte tog bild på Belle idag för jag tog av henne, för hon var så fin i kläderna. ❤️

Nu ska jag ta kväll. Kram

Detta inlägget innehåller ad-länkar.

Liker

Kommentarer

Johanna
Johanna ,
Var kommer din mysdress från?:)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229