Det finns något för alla.

Inlägget är i samarbete med Ellos.

Något utav det tråkigaste jag vet är när jag är trött och vet att jag måste bädda i nya sängkläder för jag kan lägga mig. Men den känslan man får när man är färdig och bara kan krypa ner i den rena sängen och varma sängen. Den känslan är oslagbar.

Något som är ännu mer lyx är att ha ett lakan som är silkes mjukt emot kroppen. Ellos har sängkläder och sängkappor som passar för allas plånböcker och smak. Ni som känner mig vet att jag älskar rosa, men sängkläder får gärna vara vita.
Det ger mig en känsla utav hotell och lyx.

Du får 30% rabatt* på dyraste varan på ordinarie pris inklusive varumärken + 5% extra på rea och produkter markerade med "kampanjpris"
Rabattkoden är: 415414
Koden är giltig t.o.m 31/1

Vita handdukar ger också en känsla utav lyx. Även om det är väldigt opraktiskt med vitt när man har småbarn och hundar i hus..

// HÄR

Leopardmönster är såååå fint och jag blev väldigt glad när jag hittade dessa handdukarna. De passar perfekt in i vår rosa gästtoalett.

// HÄR

Egentligen är jag väldigt sensitiv och gillar inte linnetyg för de kan ibland vara ”strävt” ... men jag har ett set med sängkläder som är i linnetyg och dem är F A N T A S T I S K A. Ju mer jag tvättar dem, ju mjukare blir de.
Plommonfärgen gjorde att sängen här över på bilden fick en annan ”värme” än en med vita sängkläder och jag hade gärna myst ner mig i den sängen. En dag i den med film, godis, god mat och barnfri, står högt upp på min lista.

// HÄR

// HÄR ... det finns alltså något för alla. Ellos säljer det mesta inom textiler, möbler, inredning, skönhet, kläder och elektronik.

Du kan alltså hitta något som passar för hela familjen på deras hemsida.


// HÄR beige // HÄR vitblå

Välj gärna produkter där det står ”A better choice” det är bättre både för våra ”bomullsbönder”, miljön och dig ❤️

Kram

Liker

Kommentarer

Kamilla,
Så mye fint!
kamillahaaland.com
ByAJ
ByAJ,

Nydelig! <3


nouw.com/byaj
Majvor
,

Hoppas allt är bra nu i dessa Corona tider <3

Här kommer några supertips från mig <3

Min favorit:

Även:

Jag handlar genom denna sidan för att få pengar tillbaka:

https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration