110 år gammalt.

Detta inlägget är i samarbete med Ellos.

Idag är det 64 dagar kvar till det nya året 2020. Det är 77 dagar kvar tills det är 5 år sedan jag och CF träffades för första gången och det är även året jag gifter mig.... Kanske det är året jag kommer känna mig vuxen, vem vet! Kanske kommer den dagen aldrig, men jag blir iaf Fru Trælnes! Hehe. Då är det väl helt innanför att önska sig en present ifrån sin kära?

Du hittar den här.


Jag har även fått sansen för denna typen lampor, men jag är fortfarande lite mer för ”gammaldags stil” men mannen i huset har börjat ”klaga” och vill helst att det ska se lite modernare ut. Något som aldrig kommer hända, för då hade vi behövt riva hela vårt hus, det är ju 110 år gammalt och bär en ”gammal” och sååå fin stil.

1 här /2 här / 3 här / 4 här

Påtal om något annat, jag vädrar alltid sovrummet - en annan ting han här hemma inte gillar.. Det blir så kallt säger han och jag instämmer! Men så härligt det är med frisk luft, fantastiskt. När han sa häromdagen ”sluta vädra nu när det blivit så kallt ute” så sökte jag på Google. ”Vädra”
Allt som kom upp var bra saker och att det kan förbättra ditt liv och livskvalité. För att få byta ut den ”använda” luften och få in ny luft är viktigt, dessutom har de massa att säga på hur huset mår, fukt, mögel osv. Finns säkert några nackdelar också som med allt annat, men jag tänker bara bra om det.

Där av bäddar jag sällan sängen, för jag hänger täckena ut genom fönster, de dagarna de inte regnar.
Men när jag bäddar sängen gillar jag att göra de med ett överkast, de ger sängen och rummet ett lyft.

Om du är sugen på att köpa en present till någon du tycker om eller bara till dig själv kan du använda min rabattkod. Ha som regel att varje gång du köper något nytt, kan du sälja något gammalt. Så får någon annan bruk för de du inte behöver.

Koden 403455 ger 30% rabatt på dyraste varan i ett köp, inklusive varumärken! Gäller ej redan nedsatta varor eller möbler.
Giltig till 31/10.

Liker

Kommentarer

Siljestavne
Siljestavne,
De har så mye fint!nouw.com/siljestavne
disa svensson
disa svensson,
Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229