Studentklänningar

Hej på er, hoppas allt är bra!
Med mig är det bra, nu när det äntligen är helg imorgon :)

Idag hade vi i fotbollen muntlig redovisning om professionella fotbollsspelare. Vi hade fått till uppgift att analysera och hitta information om den spelaren vi valde och idag blev det äntligen överstökat. Så känner jag med allt i skolan nu för tiden, jag vill bara få det överstökat.. Men det är verkligen skönt att det är klart och ur vägen så jag kan fokusera på allting annat som ligger och väntar på mig i skolarbete. Redovisningen gick iallafall bra så jag är nöjd!

Sen har vi tjejer i klassen börjat kolla på både studentklänningar och balklänningar. Vi är verkligen ute i god tid men man kan ju inte hålla sig borta från att kolla på allt som har med studenten att göra, det är ju faktiskt nära nu trots allt, fast det i nuläget känns väldigt långt bort.
Jag har iallafall hitta några riktigt söta och fina studentklänningar som jag visar nedan, men jag väntar nog ett tag innan jag bestämmer mig för någon, jag vill ju att den ska symbolisera mig till hundratio procent. Dessutom kommer det antagligen ut massa nytt nästa år! Men det är något i den här stilen som jag gärna vill bära på studentdagen.

Hur ligger ni till med julklapparna då? Själv är jag i stort sett klar. Det är så himla skönt att slippa stressa dagarna innan jul!

Ha det så bra

  • Nära Kyrkogatan , Torsby

Gillar

Kommentarer

Prenumerera