Ska jag till USA?

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra!!

Helgen bara försvann bokstavligen och nu är det måndag igen. Härligt!
I fredags slutade jag tidigt så jag åkte hem till råda direkt. Hemma inväntade jag pappa och sedan åkte jag och han in till Karlstad för ett möte och åkte därefter hem tillbaka till idol finalen och tacos. Mmmm..

Helt sjukt att Sebastian vann idol?! Jag trodde faktiskt att Kadiatou skulle ta hem segern men oavsett så är båda så jäkla bra tycker jag! Värda segern båda två.

Det blev en tidig fredagskväll då klockan var ställd på 05.00 på lördag morgon för att jag skulle åka till Linköping på Showcase. Mamma och pappa var naturligtvis med och vi var framme i Linköping runt 10, så vi hann strosa runt lite på stan och jag fick chans att vakna till och få en promenad innan samlingen vid 12.

Jag hade blivit tillfrågad av ett företag att komma och spela match med andra duktiga fotbollspelare runt om i Sverige som vill åka till USA och spela fotboll på college. Coacher från 8 olika colleges var där och scoutade oss och efter matchen pratade de med de spelare som de var intresserade av.
En coach från Nashville, Tennessee ville prata med mig och jag fick erbjudande av stipendium samt lägenhet och spel i ett av de bästa lagen i högstaligan i USA, kan inte förstå det själv ens.. Jag trodde aldrig att lilla jag skulle få denna möjlighet någonsin! Oavsett om jag åker eller inte så är det otroligt roligt att få erbjudande.

Nu återstår det att se hur jag tänker angående detta och vad jag ska göra, jag blir ju ganska sugen på att åka måste jag erkänna!! Tänk vilken möjlighet för min fotbollskarriär och vilken upplevelse som kommer vara med mig i resten av mitt liv, och dessutom, engelskan kommer ju vara grym när jag kommer hem igen ;)

Under söndagen var jag heeelt slut, och jag menar det! Jag hade varit så nervös inför detta länge och nu var det gjort, allt bara gick ur kroppen på mig och ja var så trött hela dagen. Jag var tom illamående på resan påväg hem från Linköping...
Detta hindrade mig dock inte från att mysa med mamma. Vi bakade både pepparkakor och lussebullar under eftermiddagen och det var så skönt att få lite egen tid med mammi! Hon fixade även med massa matlådor så nu har jag full frysen fram tills jullovet så jag slipper lägga pengar på massa mat nu när man blivit fattig av alla julklappsinköp haha..

Nu återstår det bara att kämpa sig igenom dessa två sista veckorna innan jullovet, jag ska klara det!!

Ha det så bra!

  • Nära Kyrkogatan , Torsby

Gillar

Kommentarer

Prenumerera