Mamma på besök

Hej!

Imorse när jag vaknade så låg jag så himla skönt i sängen, det var perfekt varmt under täcket, jag låg jätteskönt och kände bara att jag ville sova någon timme till. Så när klockan ringde 07.00 så snozade jag i 40min!!! Så 07.40 vaknar jag av att mamma låser upp ytterdörren och kommer in i lägenheten. Blev så himla rädd först innan jag insåg att det var hon. Sen jätteglad såklart!
Hon hade åkt hit med farfar som skulle opereras på sjukhuset så hon tillbringade förmiddagen i min lägenhet medan jag var i skolan.

Klockan 10.50 hade jag tid hos tandläkaren, det var en vanlig undersökning och jag hade inga hål som tur var. När jag sen kom hem möttes jag av att mamma hade storstädat min lägenhet, hur underbar är hon inte! Det var så fint och jag blev så himla glad. Världens bästa mammi.
Därefter lunchade vi tillsammans innan hon och farfar åkte hem igen.

På eftermiddagen hade vi lyftteknik på fotbollsgym. Det var ett tag sen jag körde frivändningar måste jag säga. Minns inte när det var sist.. Men det var skönt att få in tekniken tillbaka så jag får börja bygga inför 2019.
Efter skolan har jag bara varit hemma och pluggat, duschat och ätit och nu ligger jag i sängen med blött hår... Det är det värsta jag vet!!

Ha det bra
  • Nära Prostgårdsvägen , Torsby

Gillar

Kommentarer

Prenumerera